Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Hüzeyfe FINDIK
Hüzeyfe FINDIK
Neresi Daha Güvenli?
31 Ağustos tarihinde 12. Sınfların DYK eğitimlerine  yüzyüze başladık. Aynı öğrencilerimiz 12 Ekim'de normal derslerine  başladılar. 02 Kasım'da 9. Sınıflar okula geldiler. İki hafta sonra ise dönemin ara tatili başladı. Ardından da yine eski tatil moduna girdik.
 
Bu 2.5 aylık sürede okulda bulundukları zaman zarfında öğrencilerimizin maske, mesafe temizlik konusunda her türlü hassasiyeti gösterdik. Bu süreçte  öğrencilerimizden 2 pozitif, 7 öğrencide temaslı çıktı. Lakin tüm vakaların okul dışı kaynaklı olduğu anlaşıldı. 
 
Şimdi çocuklarımız tatilde. Okulda defalarca kontrole çıktığım ve öğretmenlerimizinde titizlikle takip ettiği öğrencilerimiz aynı hassasiyeti dışarıda gösteriyorlar mı, yada kendilerine yardımcı olunuyor mu Bilmiyorum?
 
Ancak tatilden sonra, hemen her gün cep telefonuma öğrencilerimizin Covid-19' la ilgili vaka durumları geliyor. Her birini yakınen takip ediyoruz. Hepseni seviyor ve onların eğitimi konusunda üzerimize düşeni en  iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.
 
Bu konuda toplum olarak adeta bir seferberlik hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Öğrenci mevcudumuzun 150 ülke nüfusundan daha kalabalık olduğunu öğrenmiştim. Tüm ülkemiz insanını korumak,  maskesiz- mesafesiz bir eğitime ve normal hayata dönmek için, lütfen eğitim camiasının gösterdiği hassasiyeti ve fedakarlığı hep birlikte ortaya koyalım.
Bu yazı toplam 56380 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber