Çok Okunanlar
Teknoloji
Instagram sahte destek hesabı üzerinden kullanıcılara link gönderilmesi ile ele geçirilen hesapların sayısı artıyor. Linke tıklayanların hesapları anında çalınıyor ve dekontlar paylaşarak takipçileri de kandırılıyor.
Firmanın 30 milyon dolar yatırım yapacağı Türkiye, Xiaomi'nin dünyada üretime geçtiği dördüncü ülke olacak ve 2 bin kişiye istihdam sağlanacak.
Habitat Derneği ile Adana Valiliği arasında "Robotik ve Kodlama" alanında iş birliği protokolü imzalandı.
Dünyanın dört gözle beklediği koronavirüs aşısında tarihi bir aşama Türkiye'de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
Sanayi üretim endeksi, Kovid-19 salgın sürecinde normalleşme sonrası artışını devam ettirerek, temmuzda aylık bazda yüzde 8,4, yıllık bazda yüzde 4,4 yükseldi.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada ya da internet ortamında, kişi ve kurumları hedef göstererek, gerçek dışı algı oluşturmayı hedefleyen, terör örgütleri ve illegal yapılanmaların sosyal medya faaliyetlerine destek niteliği taşıyan içeriklerin
1. TÜBİTAK Liseler Arası İnsansız Hava Araçları yarışmasına Ceyhan B.S.E Fen Lisesi öğrencileri katılma hakkı kazandı
Bilgi Teknolojileri Kurumu, Ramazan Bayramı'nın ilk günü yaşanan iletişim sıkıntısı ile ilgili GSM operatörlerine yönelik resmi soruşturma başlattı. Yapılan ilk teknik incelemede, bir GSM operatöründen kaynaklı yaşanan sıkıntının diğer operatörleri etkile
Türkiye'nin savunma sanayii alanında yaptığı atılımlardan biri olan Hızır Reis Denizaltısı ile ilgili son dakika haberi geldi.
Sosyal medya şirketi Facebook, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili platform üzerinden yapılan "zararlı" yanlış bilgilendirme içeren paylaşımları beğenen ya da paylaşanlara, "uyarı" niteliğinde bildirim göndereceğini açıkladı.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi’ne yaptığı tasarım başvuruları için tescil almaya hak kazandı.
Dünyayı sarsan koronavirüs salgını sonrası şirketler sağlık teknolojisiyle ilgili yeni cihazlar geliştirme çalışmalarına hız verdi.
Teknoloji Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber