Çok Okunanlar
Kadın - Aile
Adana Kadın Platformu, 2023 yılının Ocak-Ekim ayları arasında kentte 16 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü açıkladı.
Muhammet G., Fadime K.'yi eve kilitledikten sonra kaçarken, Fadime K. yangında ağır yaralandı. Olayın ardından yakalanan Muhammet G. de hastanede tedavi altına alındı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, tartıştığı karısını tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay Yaşar E. tutuklandı
Adana'da cinnet getiren bir adam, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihar girişiminde bulundu
Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Ayşe Küçüközen'e oğlu İsmail Küçüközen bebek gibi bakıyor. Anneler Günü'nde mahalle sakinleri tarafından ziyaret edilen Küçüközen, 7 çocuk annesi ve 10 torun sahibi.
Adana'nın Karaisalı ilçesi kırsalında yaşayan Hatice ve Mehmet Aldemir çifti, 15 yıldır birlikte ağaç keserek ekmeklerini ormandan çıkarıyor.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremde evi ağır hasar görünce eski eşinin yanına sığınan ve kaynar su ile haşlanan kadının Adana Şehir Hastanesindeki tedavisi sürerken zanlının ifadesinde . Ben onu yakmak istemedim deprem olunca sarsıntıdan su döküldü dedi.
Seyhan ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Ayşe Arabacı, midesindeki şişkinlik ve ağrı şikayetiyle Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu Arabacı'nın karnında 6 organ ve aort damarını tutan
Bir fabrikada çalışan eşiyle arasındaki kavgayı ayıran kişiyi bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı.
ADANA'da geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Gülşen konserini dinlemeye gelen Akif Ozan Özdoğan'ı (15) bıçaklayarak öldüren, 3 kişiyi de yaralayan M.C. (17) hakim karşısına çıktı. M.C., "Ozan'ı bıçakladığımın farkın
Adana'da boşandığı eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen kadının cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alındı.
Adana'nın Feke ilçesinde bir kadının, velayeti boşandığı kocasında olan 13 yaşındaki kızının bedenindeki değişlikten şüphelenerek yaptığı gebelik testi ile dünyası başına yıkıldı. Anne E.O., tecavüze uğrayan evladını devlet koruması altına aldırırken, tec
Kadın - Aile Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber