Çok Okunanlar
Adana Özel
Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir?in girişimleri sonucu ilçede birçok mahallenin ardından Tahsilli ve Dervişler mahalleleri de doğal gaz ile buluşacak.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Korolar Federasyonunu oluşturan koroların şefleri ve üyeleriyle bir araya geldi.
Adana Büyükşehir Belediyesi ve SASA?nın birlikte hayata geçirdiği Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
Meteoroloji Forum Sitesi Hava Forum'da yer alan habere göre perşembe günü Adana'ya Suriye üzerinden gelen toz ile çamur yağacak.
Dünya obezite gününde Türkiye'nin en obez ve en fit illeri belli oldu. Türkiye Obezite Araştırma Derneği verilerine göre obez sayısının en yüksek olduğu il Adana, en düşük olduğu il ise Erzurum oldu.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, 'Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir' dedi.
Adana?nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
Adana'da Seçim Kurulu kararı ile kentin birçok kavşağına, bulvarına ve aydınlatma direklerine asılan 'seçim afişleri' parti ayırt etmeksizin toparlatıldı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba tutuklandı.
Adana'da bir kişinin karakola pompalı tüfekle ateş açması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Saldırganın yakalanıp tutuklandığı öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Adana'da dün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ün cenazesi, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ü tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Büyükşehir Belediyesinin hizmet binasında dün Samet Güdük'ü öldürdükten sonra Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkez
Adana Özel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber