Çok Okunanlar
Adana Özel
Adana'nın Kozan ilçesi Boztahta Mahallesi'nde yüksek gerilim hattındaki elektrik telinin kopması sonucu çıkan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle yayılarak devam ediyor.
PAYDAŞLAR 'KAPALI DEVRE SULAMA SİSTEMİ' İÇİN ATB'DE BULUŞTU.
Adana'da yaşayan bir genç, düğününe 60 gün kala hemşire nişanlısı İlknur K.'nın evli bir doktorla 3 yıldır ilişkisi olduğunu öğrendi. Nişanı bozduktan sonra seyyar araçla lokma dağıtan genç, "Allah kurtardı. Hayır lokmasıdır, afiyet olsun" yazıl
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bu sabah meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Bu zon sol yönlü, doğrultu atımlı. Yaklaşık 40 km uzunlukta ve 7'ye varan fay üretim kapasitesinde" dedi.
AFAD'ın geçtiği bilgilere göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikte oluşan sarsıntı çevre illerde de paniğe neden oldu.
AFAD verilerine göre, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.96 kilometre olarak kaydedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.
Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.
Adana'da meydana gelen iki orman yangını sonrası toplam 7 şüpheli tutuklandı.
ADANA'nın İmamoğlu ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.
Adana'da isim benzerliği nedeniyle yanlış okula giden bazı adaylar YKS'ye giremedi. ''Çukurova Borsa İstanbul İlkokulu'' adıyla iki farklı okulun bulunması, öğrencilerin sınav merkezlerini karıştırmasına ve sınavı kaçırmasına yol açtı.
ADANA'da 'Doğru Tanıtım, Marka Şehir, Gastronomisinden Tarihine Tüm Potansiyeliyle Adana'nın İmaj Değerine Yolculuk' başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.
Adana'nın Sarıçam ilçesinde hayata geçirilecek bin kişilik öğrenci yurdu depreme dayanıklı mimarisiyle öğrencilere güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunacak. Proje, 200 gün içinde tamamlanarak hizmete sunulacak.
Adana Özel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber