Çok Okunanlar
Adana Güncel
Adana'da geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 21 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
Adana'nın Karataş ilçesinde saman balyalarının istiflendiği alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında çok sayıda saman balyası zarar gördü.
Adana'da yapılan operasyonda Ceyhan ilçesindeki bir depoda 96 gümrük kaçağı otomobil motoru bulundu. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 10 Suriye uyruklu göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı. Yakalanan göçmenler ise İl Göç İdaresi Müd
Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı ve ardından yol kenarındaki ağaçlara ve direklere çarparak sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu konumundaki arkadaşı hayatını kaybetti
Düzenlenen operasyonda 10 yabancı uyruklu şahıs ve 2 organizatör yakalandı. Yakalanan 10 yabancı uyruklu şahıs geri gönderme merkezine gönderilirken 2 organizatör ise tutuklandı.
Deniz bisikletiyle göle açılan gençler, şiddetli rüzgar nedeniyle kıyıya dönemedi. İhbar üzerine polis ekipleri adacığa ulaşarak gençleri kurtardı. Gençler, polise teşekkür etti.
Adana'nın Seyhan ilçesinde polisin gerçekleştirdiği operasyon ve denetimlerde, ruhsatsız olduğu belirlenen 55 silah ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca uyuşturucu, kaçak sigara ve çalıntı motosikletler de bulundu. 46 şüpheli tutuklandı ve 347 zanlı
Adana'nın Seyhan ilçesinde motosikletine sakladığı uyuşturucuyu satarken yakalanan sanık hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanığın evinde yapılan aramada hassas terazi ve parmak izi bulundu.
Adana'nın Pozantı ilçesinde seyir halindeyken alev alan cip, kullanılamaz hale geldi. Pozantı-Akçatekir kara yolunda sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 EDN 437 plakalı cip, henüz belirlenemeyen nedenle motor kısmından alev aldı.
Çukurova Güzelyalı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçak ve silah kullanıldı ve 2 kişi yaralandı.
Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak araç tamamen hurda yığınına dönüştü. Polis olayı gerçekleştiren kişiyi yakalama çalışmasına devam ediyor.
Adana Güncel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber