Çok Okunanlar
Güncel
Kahramanmaraş'ta Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, silahla kafasından vurulmuş şekilde evinde ölü bulundu.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde seyir halindeki bir tankerde yangın çıktı. Sürücü, alevleri fark ederek tankeri yolun kenarına çekti ve itfaiyeye bildirdi. Yangın, Düziçi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Adana'nın Kozan ilçesinde, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında 13 bin 272 metrekare alanda canlı hayvan pazarı yapımına başlandı. Pazar, 350 büyükbaş ve 2 bin 400 küçükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak ve 1 yıl içerisinde tamamlanma
Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda, ruhsatsız silahlar, uyuşturucu ve mermiler ele geçirildi. Ayrıca trafik denetiminde de 20 sürücüye para cezası uyg
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde iki öğretmeni darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan taksici tutuklandı.
Kahramanmaraş merkezli asrın yıkıcı depreminde enkazdan 3 gün sonra çıkarılan Kara ailesi 9 ay Adana'nın Kozan ilçesinde kaldıktan sonra yeniden memleketleri Hatay'a döndü.
Depremden etkilenen Adana'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, vatandaşlar binaların çevresinde yıkılmadan önce de önlem alınmasını istiyor.
Çekya'da kanat sorunları nedeniyle doğaya dönemeyen engelli kara leylek çiftinin göç yolculuğu uydu verici ile takip edilen 2 yavrusundan biri Türkiye'ye ulaştı.
Adana'nın Kozan ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde 120 ton sahte gübre ele geçirildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, taklit, tağşiş ve sahte zirai ürünlere karşı denetimlerin devam ettiğini açıkladı.
Van'ın Erciş ilçesinde İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde oluşturulan araç konvoyu, Filistin'e destek amacıyla Adana'daki İncirlik Üssü'ne gitmek üzere yola çıktı.
Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan bir lisede düzenlenen etkinlikte çiğköfte yiyen 14 öğrenci mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Adana, Mersin ve Hatay'ın ilçelerinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında çelenk sunma törenleri düzenlendi.
Güncel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber