Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nalan KUZU
Nalan KUZU
Şenlik Tadı Üniversiteye Yakışır

Uçurtma mevsimi olmuş,Nisan ağlayıp Mayıs'ı apar topar teselliye çağırmış.Ve ısınmış rüzgar Seyhan'ın koynuna usul usul sokulmuş.

  • 11 Mayıs'ta başladı şenlik, bu kez alkolsüz.Çukurova kırmızı gelincik tarlaları canlılığında, adrenalin yüklü coşkulu sabahlara uyandı.'Uykusuza masallar'diyen Adanalı genç solist 'söz ver' diye coştururken kalabalığı 10 yıl öncesi Antalya'daki üniversite yıllarımızı yad ettik.Gece coşkuyu kaliteyle birleştirmişti.

Bu yıl şenliklerin 5.yılı,kampüste yol boyunca 01 plakalı araçlar33 plakalarla yarışıyordu

  • Coşkuya ihtiyaç varmış, spor ayakkabılarla,eşofmanlarla çimenlerde oturmaya, yaş ortalaması geride bıraktığımız yıllara ait heyecanlı bir kalabalıkla soluklanmaya ihtiyaç varmış!Kendimizle karşılaştık,zaman zaman tanıdık bakışlarda!İçimizdeki gençüniversiteliyle elele tutuştuk, baharın dayanılmaz kokusunu içimize çekerekUnutulmaya yüztutmuş, kurgusu vurgun duygusu yaratan,ertelenmemesi gereken sezgisel dokunuşlar yaşadı ruhumuz.

16  Mayıs'ta 'ucu yırtık bir mektupla, üşüdüm biraz'diyecek Yavuz Bingöl kapatırken Çukurova'da  Baharı. Finaller dolayısıyla şenliklere    katılamayanlara başarı dolu bir final haftası,şenlik tadında baharlardiliyoruz.

Bu yazı toplam 21608 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
harun kara / 18 Mayıs 2009 Pazartesi 13:32
sizi önceki yazdığınız sitelerdende takip ediyordum.önce ilmi ve manevi sonra şiir tadında edebi şimdi ise güncel ve siyasi yazıyorsunuz hepsini zevkle okuyoruz bir ara gezi yazısı formatıda vardı farklı yönlerinizi keşfetmek bizi bilgilendirerek sizi takip etmemizi saglıyor ellerinize saglık teşekkür ederiz başarılar
100 %
Beğendim
Beğenmedim
ahmet şimşek / 17 Mayıs 2009 Pazar 18:56
hocam başarılar sizi seviyoruzzzz
100 %
Beğendim
Beğenmedim
asude / 16 Mayıs 2009 Cumartesi 17:30
adanaya ikinci üniversite gerek
100 %
Beğendim
Beğenmedim
ahmet türmen / 16 Mayıs 2009 Cumartesi 15:52
hocam eğlenmeyi bilmek gerek Adana'da eğlenecek organizasyon mu var
100 %
Beğendim
Beğenmedim
ayşegül yıldırım / 16 Mayıs 2009 Cumartesi 15:27
bu yıl şenliklerde alkol olmaması katılımın kendini güvende hissetmesi için önemli bir ayrınytıydı.bizde tüm konserlere katılamasakta bol bol eğlendik tüm yılın yorgunluğuna değdi,emeği geçenlere teşekkürler,yazıda şiir tadında olmuş onun içinde teşekkür ederiz
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber