Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nalan KUZU
Nalan KUZU
Figüranları Çekin Sahneden Bayatladı Bu Replikler

Artık yeter! Yeter"in ne anlama geldiği o kadar açık ki anlayana…

 

       Gazetelere yansıyan haberlere göre İznik"te başörtülü meclis üyesi hakkında ,kendi partilileri "başörtüsü ile oturumlara katıldığı" gerekçesiyle önerge vermiş, meclisin tek bayan üyesi ise İçişleri Bakanlığı kararını beklemeden istifa etmiş. Peki neden seçildi? Birinci toplantıda sesini çıkarmayanlar neden ikinci toplantıda "herkes kamusal alandaki kıyafete uymak zorundadır."dedi.Yüzlerce insanın kendi hür iradeleriyle attıkları oyları aldıda neden  bir cümleden ibaret kırmızı kartla saha dışına itildi! Aday olunan süreçte "rahat olun bizim öyle bir tedirginliğimiz yok" diyenler aynı kişilerin koltuk görmemiş halleri değil miydi? Neden her dönem bayanlar kullanılır? Ve neden hemcinslerimiz buna bile bile izin verir? CHP"li meclis üyesi ,aday gösterildiğinde başındaki örtü neden rahatsız etmedi de şimdi yol arkadaşlığına uygun görülmedi varlığı rahatsız ediyor!

 

        Açın örtülerinizi kardeşim bu ne inat çokbilmişçiliği sahnelene sahnelene bıktırdı, usandırdı seyirciyi. Arada bir "yuh" sesleriyle kapatılıyor oyun arada bir de birkaç kişi birleşip alkış tutuyorlar bu anlamsız oyuna..Yeterse yeter artık, sahnenin sahibi yok mu? Neden dur denilmiyor, denilemiyor? Figüranları çekin sahneden, bayatladı bu replikler…Halk temsili nerde kaldı? Nerde kaldı demokrasi naraları? Oylar toplanana kadar halkın ta kendisi, seçilince halka ve meclise yakışmayan görüntülü temsil sendromu!

 

Meclisteki tüm erkek üyelerin, önce zeka sonra vicdan tahlilleri yapılmalı, zeka ve vicdanlarının üstünü sıkı sıkıya  örtenlerin geniş örtüleri ön tahlilde yırtılmalıdır.

 

İdrake açılan kapıların ilk şaşkınlığı üstünüze olsun…

Bu yazı toplam 20901 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
cengiz çakır / 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:41
adanada bayan yazar, çalışır, düşünür,nitelikli insan azdan az yada ortalarda yoklar.bu kadar yazacak konu bu kadar güzel ifade biçimi ender,değişin gelişin bizlerede ışıgınız yansısın
100 %
Beğendim
Beğenmedim
mahmut ayyıldız / 13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:06
çarşaf açılımı kof siyaset chp'li olduğunu söyleyenlere ne garip çelişkidir.birilerini irana göndermek isteyenler kendilerini avrupaya göndersin.başlığa bittimşsen yaz bacım anlayan anlar
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber