Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Serdar AYDIN
Serdar AYDIN
Ak Parti Adaylarına Devam…

Önceki yazımızda bahsettiğimiz aday adaylarının bir kısmını da bu yazıya sakladım. Malum köşe yazılarımız 3-4 bin vuruşu geçemiyor… Gönlüm imkanlar ölçüsünde aday adayı olma cesaretini ve özgüvenini göstermiş her adayı yazmak istiyor ancak bu teknik olarakta mümkün gözükmemekte ayrıca yazmak bir anlamda kefalet de içerdiğinden çok yakından tanımayı gerektirmekte.

Hatta zaruri kılmakta. Buda takdir edersiniz ki mümkün değil. Birde zaten kamuoyunun tanıdığı isimler var ki onlarla ilgili de yazmak çok doğru gelmiyor bana. Umarım duygularımıza kapılıp arkadaşlarımızın taşıyamayacağı, bizimde hesap veremeyeceğimiz şeyler sadır olmaz kalemimizden.

Sürçü kelam olursa

Affola…

Mehmet ARDIÇ: Adana siyasetine yön veren bir ilçeden, siyaseti ibadet ibadeti siyaset bilmiş bir aileden ve asli görevi insanların acılarını dindirmek olan bir meslekten geliyor. Büyük bir camianın on yıllardır hastane yada hastalık denildiğinde ilk akla gelen isimdir O. Doktorluk mesleğinin ""beyaz önlüğü gönlüne sirayet etmiş"" hikmetli hekimlerdendir. Bugüne kadar bedenlerimize şifa aramakla ömrü geçti bundan sonra kentimize ve ülkemize hizmete imza atmak için kollarını sıvadı yolu açık olsun.

*****

Vedat KAHYALAR: İlk tanıştığınızda makine mühendisinden çok iletişim ve kariyer planlamacısı gibi algılamanıza yol açacak kadar yetkin ve göz doldurucu etki bırakır. Kafasında her daim rakamlar ve projeler hizmet duygusu ile resmi geçit yapmaktadır. Bitmek bilmez bir enerji, içinizi serinleten bir espri ile yorulmadan çalışır. Adana kentinin sahip olduğu en değerli bürokratlardandır. Edindiği onca değerli tecrübe ile kentimize iyi gelecek bir isim…

*****

Mahmut Nimet DALKIR: İşini yaparken gösterişten uzak bir bürokrat aradığınızda aklınıza ilk onun adı gelir. Yaptığı iş her insanın, her hanenin, her kurumun en hayati en yaşamsal faaliyetleri ile direk ilgilidir. Çok büyük sıkıntılar içerisinden gelen bir kurumda adını şaibeye ve ithamlara bulaştırmadı. Titizliği ve ciddiyeti parmakla gösterilecek kadar, sadeliği ve vefası kalemle yazılacak kadar cesametlidir. Bölge müdürlüğü çok zamandır yetenek ve kabiliyetlerine birkaç numara küçük gelmekte idi. Adaylık referanslarına tüm şehri yazsa yeridir. Elektriğimizi döşerken dostlukları da yeşerttiği hizmet hayatının devamlı olması duası ile…

*****

Şaban İŞ: Şüphesiz iç dünyasındaki renkliliği ve enerjiyi bu seçim döneminde topluma en iyi yansıtacak adaylardan olacaktır. Traktörle yaptığı adaylık müracaatı daha başlangıç bence. Atom karınca ismi kimlik kartı olarak verilebilecek kadar uyar O"na. Samimiyeti ve saf gönüllülüğü suretine sinmiştir. Akçalı işlerden ilişik kesme belgesini onüç yaşında almıştır. Ziraat fakültesini bitirmiş işletme mastırı yapmıştır. Her daim üniversiten bir akademisyen arkadaş gurubu ile proje avındadır. Rastgele.

*****

Burhan ÜLGER: Ceyhan belediyesinde dört yıl imar müdürlüğü ardından Vakıfbank"ta yirmi yıl inşaat ve emlak dairesinde bürokratlık…2007 seçimlerinde 8. Sıradan milletvekili adaylığı. Ak partinin ak kadrolarına gıpta ile örnek gösterilecek temiz bir şahsiyet. Aralıksız üç gün arazide çalışacak kadar dinamik tüm Yüreğir"in derdini dinleyecek kadar sabırlı, gözü kapalı takım olacak kadar uyumlu. Mimar olmak, imarla uğraşmak kendi kalp ve yakın çevresinde de O"nu hizmette kılmış. Yürekli adam.

 

Bu yazı toplam 20445 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber