Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Adnan DENİZ
Adnan DENİZ
...
ACI ANSIZIN DÜŞER YÜREĞİMİZE
Bazen yüreğimize acı ansızın düşer.Tane tane donar bütün gözyaşlarımız.Yüreğimiz burkulur.En derin hislerden  çığlıklar yükselir ansızın.Elimiz,ayağımız buz keser bütünüyle donakalırız.
 
Çaresizlik olanca gücüyle haykırır bütün gerçeği yüzümüze.Dilimiz lâl olur,kolumuz kanadınız kırılır.Boynumuz bükülür ve kabul ederiz bütün başımıza gelenleri.
 
Derin bir sükût kaplar ortalığı.Herkesin gözleriyle konuştuğu an başlar bir zaman.Ama hiç bir çare yüreğimize düşen ateşi söndürecek güçte değil malesef.
 
Uzun bir yolculuk diye çıktığımız yolların nasıl birden kesiştiğine tanık olur faniligimiz.Karmaşık duyguların göğe yükselişi gibidir yaşantımız.Her gidenin arkasından yaklaşan yollarımız birer birer kısalırken,bizler bir nefes aralığı yaşamaya çaresizce devam eder dururuz,yeni hayal kırıklığını hissetmediğimiz güne kadardır bu zaman.
 
 Bu gün yine yorgunuz ve bu gün yine çaresizliğini yaşıyoruz  faniligimizin.Ancak baştan sona kendimizi yenileme zamanı.Var olan gerçekliğe karşı önlem almak.Maddenin yanına maneviyatı katmak gerek bütünüyle.
 
Hep böyle yaşanılacaktır bu zaman.Hep böyle devam edip gidecek varolan.Mendiller
sallanırken gidenlerin ardından.Yalnızca kişiler değişecek,mekanlar değişecek ama bu Yalancıktan oyun devir daim ederek sürüp gidecek.Nasıl ki yüzyıllardır aynı oyunu oynamıştır insanoğlu,oyuncaklar ve oyuncular değişerek hep yeniden başlayacak bu devran.
 
Yeni yollar,yeni hayaller ve yeni oyuncular ve hep sürüp gidecek bu kervan.Ama acı ansızın düşecek insanın yüreğine yakacak,yanacak ve yanacağız çaresizce...Tek bir kurtuluş çaresi olacak elimizde,o ki yarın ki güne hazır olmak,
O da bütünüyle inanç ve iman.
Bu yazı toplam 30273 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber