Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Vedat KAHYALAR
Vedat KAHYALAR
Unutacaksınız Kısa Zamanda
Bu yazı; cahiller, duyarsızlar ve zayıf hafızalılar için yazılmıştır. Cahil olmayanların, üzerlerine alınmaları gerekmez.
 
Tolstoy der ki: 
 
'Câhilde eksik olan akıl değildir, o kurnazdır; eksik olan ahlâktır. Câhil, güçlüdür. Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötü insandır.'
 
Cehalet ve duyarsızlık bilinçli bir tercihtir.
 
Bu tercih, ülkemizin tüm coğrafyasını ve  insanlarını çok kötü etkiliyor.
 
Gazze'nin nasıl işgal edildiğini, çocukların öldürüldüğünü, hastanelerin, camilerin, kiliselerin, okulların, evlerin nasıl vahşice bombalandığını cok iyi biliyorsun ve de kolayca unutacaksınız.
 
Koskoca Gazze'nin,  2 milyonluk bir kentin nasıl 9 şiddetinde deprem yemiş gibi yıkıldığını unutacaksın.!
 
Sen bunlar olurken yeterince umursamadın ki... Kahveni, kolanı içmeye ara vermedin. Kozmetiğini, deterjanını yapay gıdalarını hiç eksik etmedin.
 
Günün sonunda  boykot ürünlerinin hangisini yeterince ciddiye alıp, siyonizmi açlıktan destekleyen bir firmayı olsun batırabildin ki ?
 
Ya ülkendeki madenler ?
Dünyanın çoktan terkettigi siyanürlü, sülfirik asitli vahşi maden arama usullerine tepki gösterdin mi?
 
Yüzlerce insanımızı yitirdiğimiz madenlerin çevreye yaydığı hastalıklar, ormanların yok edilmesi hiç mi yakmadı canını ?
 
Yılan sana dokunmayınca, bin yaşarken, hiç mi sorumluluğun olmadığını sanıyorsun ?
 
İmar aflarını alkışlayarak mı karşıladın ? Deprem öncesi alınması gereken önlemleri,  
deprem sonrasında, hazırlıklı olması gereken kuruluşlarımızın hazırlıklı olmaması, liyakat sahibi uzmanlardan oluşması gereken kurtarma ordumuzun olup olmaması seni hiç ilgilendirdi mi ?
 
Senin futbol kulübün, kişisel yaşam tercihlerin, giyimin, makyajın, partin, grubun, dostların, ticaretin, ihracatın, hedeflerin, zevklerin hep bu vahşi siyonist soykırımın, yanlış uygulamaların önündemiydi?
 
Kadınlarımız güzellik merkezlerini tıka basa doldurması hiç mi rahatsız etmedi seni? Ülkemizdeki estetik ameliyatları, dünyanın en aptalca güzellik çabası olan ve kadınları adeta insanlıktan çıkaran botokslar ortaokul seviyesine inerken hiç tepkin oldu mu? 
 
İnternet fenomenlerinin, parti trollerinin, seviyesi sıfırın altındaki kimi medyamızın, magazinsel algı oyunları, yalanları, yönlendirmeleri, Kur'an mesajlarının önüne geçmişken, Peygamber'in (A.S) yaşamını unutturmuş duruma düşmüşken hiç mi rahatsız olmadın?
 
Hepsi senin aklını kullanmadığından kolayca uygulanabildi, biliyor musun !..
 
Hal böyle olunca, İsrail ve avanesi şımardıkça şımarıyor, öldürdükce öldürüyor,  yıktıkça yıkıyor.
 
Yurtta ve dünyada kötülerin taktikleri birbirine çok benziyor. Kötüler; gerek içeride, gerekse de dışarıda gücünü cehaletten, duyarsızlıktan, gayrimeşru hareketlerden alıyor. 
 
Çağımızdaki firavunları ve onların direkt veya dolaylı dostları, binlerce yıldır uygulanan sistemi sürdürüyorlar. Yakıtları, enerjileri, sırları: cehalet ve duyarsızlık.
 
Sen Kur'an okuyup namazda kılıyorsundur çoğunlukla. Bu kötülüklere de rastlamışsındır kutsal kitapta... İşte o kitabın bahsettiği cehennemlik kafirlerin özellikleri neydi? Bir hatırla... O kitabın bahsettiği iki yüzlü, dünyaya tapan, dilleri başka eylemleri başka münafıkları da anımsa. 
 
 
Ya Allahın övdüğü müminler... 
 
 
Artık onu da sen araştır. Emin ol onlar da güneş gibi belli.
Bu yazı toplam 781 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber