Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Vedat KAHYALAR
Vedat KAHYALAR
Tek ve Ebedi Lidere Selam Olsun
Gözlerimizin nuru,sevgililerin en güzeli,yolumuzu aydınlatan yüce liderimiz,

Efendimiz,

Ya RASULALLAH (sav)

Sen'i tüm zerrelerime işleyen aşkınla,özlemimle selamlıyor ve bir kez daha haykırıyorum ki Sen yaratılmışların en güzelisin.Hala taptaze olan emir ve öğütlerin yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.Sen'i gören şanslı nesilden olamadık ama biz seni gönül gözümüzle görüyor ve duyuyoruz ey Sevgili(SAV)

Bugün tüm gelişmişliğine rağmen dünya; insan hakları,çevre bilinci,barış,açlık ve savaşlar konusunda Sen'in tespit ve çözümlerine yaklaşamadı bile…

Sen'in gelişinle karanlıklar aydınlığa dönüştü.Sen'in gelişinden sonra kölelik kalktı,kadınlar asil birey olarak tanındı,adalet.dayanışma,çevre bilinci,bilim önemsendi…

Kişilerin,ailelerin,gücün ilahlığı yerle bir oldu.Pazarda köle olarak alınıp satılan Habeşli Bilal(Ra),Sen'in gelişinden sonra sahabe sıfatıyla en büyük onura kavuştu.

O dönemdeki en mağdur kitle olan Zenciler(köleler),kadınlar,yoksullar Sen'in(SAV)yanında asil ve değerli bireyler olarak Sana dost ve yardımcılar oldular.İnsanlık tarihinin en kıymetli aktörleri (Sahabe) oldular.

Ya Rasulallah(SAV)

İslam'a inanmanın ve onu içselleştirerek yaşamanın en büyük şeref olduğunu Sen'den öğrendik.

Yoksulların,mağdurların,bitkilerin,hayvanların kısaca çevremizin üzerimizde hakları olduğunu,bu haklar konusunda duyarlı olmamızın dinimizin gereği olduğunu Sen'den öğrendik.

Gerçek adaleti,paylaşmayı,dayanışmayı,sevmeyi,saygı duymayı,şehitliği,gaziliği senden öğrendik.

Eğitimin önemini,gelişerek kimseye muhtaç olmamamız gerektiğini sadece kendimiz için değil öteki için de iyi şeyler yapmamız gerektiğini senden öğrendik.

İki günü denk olan zarardadır diyerek çalışkanlığı,Girişimciliği,araştırmacılığı senden öğrendik.


Biz Sen"den çok şey öğrendik Ya Rasulallah(SAV)

Biz Sen"den insanlık öğrendik...

Karşılıksız sevmeyi,paylaşmayı,dayanışmayı,vatanımız için,namusumuz için,dinimiz için gerekirse ölmeyi Senden öğrendik Ya Resulullah (SAV).

Yaşamın sadece bu dünyadan ibaret olmadığını,iman ve sevginin GÜÇ'ten daha güçlü olduğunu Sen"den öğrendik.

Ne çok şey öğrettin bize Ya Rasulallah (sav).

Sana kumlar,yapraklar,çiçekler,zerreler adedince salat ve selam göndersek te ödeyemeyiz borcumuzu.Sayısını Allah'ın takdir edebileceği kadar çok, Allah'u Tealaya hamd ediyoruz bize, Sen'in gibi bir rasul gönderdiği için,Rabbimizin layık göreceği kadar çok, Salat-u selam gönderiyoruz sana

Ya rasulallah(SAV)


Bu yazı toplam 6683 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber