Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'nın yargılanması cuma gününe ertelendi
01 Nisan 2026 / 21:05
Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'nın yargılanması cuma gününe ertelendi
Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın, inşaat firmasının iskan ve ruhsat işlemleri için rüşvet verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davanın 12. duruşması, savunmaların yetişmemesi nedeniyle 3 Nisan'a ertelendi.

ADANA'da Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın sahibi olduğu inşaat firmasının iskan ve ruhsat işlemleri için Çukurova Belediyesi bürokratına rüşvet verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davanın 12'inci duruşması görüldü. Hakim, duruşmayı 3 Nisan Cuma gününe erteledi.

 

Adana 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'imarda usulsüzlük', 'rüşvet' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında açılan davanın 12'nci duruşması görüldü. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın da aralarında olduğu 28 sanığın yargılandığı duruşmaya 20'den fazla avukat katıldı. Tutuksuz yargılanan Belediye Başkanı Demirçalı, duruşmaya katılmazken, avukatları Kemal Derin ile Vedat Özkan tarafından temsil edildi.

 

Duruşma, sanıkların savunmalarının yetişmemesi ve kararın açıklanması için 3 Nisan Cuma gününe ertelendi.

 

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
Kaynak: Haberler.com
Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber