Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Serkan KAYA
Serkan KAYA
Gençliği Bekleyen Çok Büyük Ve Ciddi Tehlike LGBT
LGBT ya da GLBT; Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma..bayrakları ,sembolleri gökkuşağının renkleri
 
Tehlike bunun neresinde diyebilirsiniz.
Toplumları  yöneten "Şeytani Akıl", yeni bir iğrençlikle yine karşımızda....
Küreselciler insanın fıtratını değiştirmek istiyorlar, ne yapıyorlar?  
LGBT derneklerini fonluyorlar para akıtıyorlar ,toplumun içinden ayrı bir paradigma ayrı bir sınıf oluşturmak istiyorlar,nasıl ki sanayi devrimi ile işveren ,işçi sınıfı kavramı çıktı burdada LGBT sınıfı oluşturmak istiyorlar.
 
Benim derdim burda bireysel LGBT'ciler değil ,bizim insanımızın normal çoçuğunun fıtratını LGBT olarak değiştirmek için özendirici proje yapanlarla.
Bu projeyi yapanlar kim? arkalarında hangi şirketler var? hangi dernekler var?
Saklamıyorlar, Gizlemiyorlar;
Birleşmiş Milletler, LGBT/ Cinsiyet Teorisi. Şu anda bunun PR'nı yapıyorlar yüksek sesle dillendiriyorlar.Diğerleri de gelecek. Birleşmiş Milletler merkezli, dünyaya dayatılan bir Cinsiyet Teorisi var. Bu kadın ve erkek eşitliği değil..Eşit insanlar... Eşit haklar... Eşit aşk...
Sloganı ile meydandalar. Eşit aşk ile; kadın/kadına ve erkek/erkeğe evlilik hedefliyorlar. Yani kadın/ erkek evliliği nasıl ise; kadın/ kadına ve erkek/erkeğe evlilik de öyle olsun istiyorlar. Hukuk ve diğer alanlarda bu beraberlikler ve evlilikler, mümkün olsun istiyorlar..
 
Dikkat edin Netflix yapımı bir çok film ve dizide eşcinsellik gençlerimizin  zihinlerine aşılanıyor , eşcinsellik normalmiş gibi bir hava yaratılıyor,önemli yabancı bazı markaların Türkiye'deki şubelerinde kasalarında LGBT'liler var.Eşcinsel papaz, sporcu, yazar, siyasetçi, sanatçı modellerle bilinçaltı göndermeler oluşturuyorlar. Burslar, yardımlar, teşvikler, destekler ile LGBT topluluklarını fonluyorlar. Uluslararası spor, sanat, müzik yarışmalarında sık sık eşcinsellerin kazandığını göreceğiz. Hatta siyasi seçimlerde de... Televizyonlarda, gazetelerde medyanın her yerinde boy boy onları yayınlayacaklar..
Soros vakfı neden LGBT derneklerine finans desteği veriyor? Son birkaç yıldır DAVOS Ekonomik Forumunda çok fazla LGBT konulu forum var neden? 
 
2015 yılında Facebook, Twitter, Google, Instagram gibi şirketler yardım fonlarını LGBT derneklerine akıttı neden?
 
Kamu yöneticileri, belediyeler vs 21.yy dünyasının küresel projelerinden habersiz. Bu nedenle LGBT tezgahına geliyorlar.
 
Veliler dikkat !!!
 
"Şeytani Aklın", bir LGBT projesi var.
Bu yazı toplam 57079 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber