Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Milletvekili Tülay Oruç, depremzedelerin faturalarının silinmesini talep etti
15 Haziran 2023 / 16:04
Milletvekili Tülay Oruç, depremzedelerin faturalarının silinmesini talep etti
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde ödemesi ertelenen doğal gaz ve su borçlarının depremzedelerden toplu şekilde talep edildiğini belirterek,

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol PartiAdana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç, depremzedelerin bütün faturalarının silinmesini talep ettiğini, normal hayata dönene kadar bu kişilere fatura düzenlenmemesi gerektiğini söyledi.

 

Oruç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde ödemesi ertelenen doğal gaz ve su borçlarının depremzedelerden toplu şekilde talep edildiğini belirtti.

 

Deprem bölgesinde yaşayanların hala gıda ve konteyner ihtiyacı olduğunu dile getiren Oruç, depremzedelerin normal yaşamlarına dönemediklerini ifade etti.

 

Oruç, "Böylesi bir yerde iktidar 3 ay ertelenmiş faturaları tahsil etmeye kalkıyor. Depremzedelerin talebi bütün faturaların silinmesidir. Bu insanlar normal hayata dönene kadar hiçbir şekilde fatura düzenlenmemelidir." dedi.

 

Kaynak: AA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber