Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'da Seçim Heyecanı
28 Aralık 2025 / 19:28
Kozan'da Seçim Heyecanı
Adana'nın Kozan ilçesinde, 29 Haziran 2025 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç'ın yerine, yeni muhtarın belirlenmesi için 2 bin 167 seçmen sandık başına gitti.

Adana'nın Kozan ilçesinde, 29 Haziran 2025 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç'ın yerine, yeni muhtarın belirlenmesi için 2 bin 167 seçmen sandık başına gitti.

 

İlçe Seçim Kurulu tarafından 6 adayın yarıştığı muhtarlık seçimi için Kozan'da Şehit Lütfiye Ölmez Ortaokulu'nda 6 sandık oluşturuldu.

 

Toplam 2 bin 167 seçmenin oy kullanacağı seçimde, mahallede demokrasi şöleni yaşandığını belirten vatandaşlardan Tuba Yıldırım, "İlçemiz ve mahallemiz için hayırlı olsun. Seçilecek muhtarımıza şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.

Vatandaşlar seçim sürecinde büyük heyecan yaşadıklarını ifade etti. Muhtarlık için Bahadır İzgi, Döndü Hallaç, Emine Atlı, İsmet Hallaç, Soner Özev ve Yakup Yünsal aday oldu.

Muhtarlık seçiminde adayları ve seçmenleri ziyaret eden Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı yaptığı açıklamada, "Seçimler demokrasimiz açısından son derece kıymetlidir. Mahalle muhtarlık seçiminin huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Alper muhtarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. İlçemiz için huzurlu ve demokratik bir seçim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yeni muhtar saat 18.00'den sonra sandıkların açılıp, oyların sayılmasıyla belirlenecek. - ADANA

 

Kaynak: İHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber