Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Maçta Tek Eksik Gol Oldu
13 Kasım 2023 / 13:30
Maçta Tek Eksik Gol Oldu
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Yukatel Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, maçta tek eksikliklerinin gol olduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Yukatel Adana Demirspor'da kulüp başkanı Murat Sancak, maçta tek eksiğin gol olduğunu söyledi.

 

Sancak, maç çıkışı stat önünde yaptığı açıklamada, maçın güzel geçtiğini belirtti.

 

Maçın kaderini değiştirecek pozisyonlar olmadığını ifade eden Sancak, "Tek eksik goldü. İki takım gol atabilseydi, daha güzel olurdu. Futbolseverlere güzel bir maç izletmiş olurduk. Mücadelesi üst düzeyde olan bir maçtı." dedi.

 

Hakemin genel olarak iyi olduğunu belirten Sancak, şunları kaydetti:

 

"Fenerbahçe yöneticileri de aynı kanıda. Maçın kaderini değiştirecek bir olay olmadı. Yeni Adana Stadı'nda iki takım maç oynuyor. Adanaspor cuma günü oynadı. Çok önemli isimler bu zeminde oynuyor. Bir sakatlık olursa belki sahanın 1-2 yıl masrafına eş değer bir gider olur. Maalesef böyle sıkıntılar oluyor. Bakanlığın bir an önce çözüm bulması lazım. Geçen Sayın Bakanımızla görüştük. Adana'ya 15 bin kişilik stat yapılması lazım. Çünkü Adana Demirspor, Adanaspor ve Adana FK daha var. 3. lige çıkacak bir iki takım var. Bir stat kaldırmıyor. Sakatlıklara da sebebiyet verir. Rica ediyorum sayın Bakanımdan, bir an önce buraya el atıp, 15 bin kişilik bir stat daha yapılması lazım."

 

Kaynak: AA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 373 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber