Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kafalar Karşık
18 Aralık 2018 / 16:18
Kafalar Karşık" Filminin Oyuncularına Sevgi Seli
Evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatan "Kafalar Karışık" filminin Adana'daki özel gösterimi Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde yapıldı.
Evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatan "Kafalar Karışık" filminin Adana'daki özel gösterimi Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde yapıldı.

Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran filmin başrol oyuncuları Atakan ÖzyurtBilal Hancı ve Fatih Yasin, film gösterimi öncesi gazetecilere yaptıkları açıklamada, Adana'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Yoğun bir ilgi var, bu da bizi ayrıca mutlu etti. Gelen tüm sinemaseverlere teşekkür ediyoruz" dediler.

Daha sonra salona girerek sevenlerini selamlayan üçlü, alkışlarla karşılandılar. Salonu dolduran Adanalılara teşekkür eden Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, film üzerine sohbet edip, "Buradan yüzünüzde gülümseme ile ayrılacağınıza inanıyoruz" diye konuştular.

Vizyona girdiği günden itibaren en çok izlenenler arasında yer alan filmin ünlü üçlüsü, sevenlerinin filme ilişkin sorularını da yanıtladıktan sonra sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapıp, hep birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

 
 
 
 
 
Bu haber toplam 1,538 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber