Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çay ocağında kanlı infaz
26 Temmuz 2019 / 17:43
Çay ocağında kanlı infaz
Adana'da çay ocağı işletmecisi, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede çay ocağı işletmeciliği yapan İzzettin Şeker sabah iş yerini açtı.


İşlerini bitirdikten sonra iş yerinin ön tarafına oturan Şeker'e saat 10.00 sıralarında plakası çamurla kapatılmış bir otomobilden tabanca ile ateş açıldı. Vurulan Şeker yere düşerken, saldırganlar otomobille kaçtı. Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şeker'in hayatını kaybettiğini belirlerken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek mahalleyi abluka altına aldı. Polis çevredeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler ışığında belirlenen otomobil ve içindeki 4 kişiyi bulmak için çalışma başlattı. 

Olay yerine gelen İzzettin Şeker'in yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Şeker'in cenazesi otopsi için Adli Kıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis saldırıyı gerçekleştirdikten sonra otomobille kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Bu haber toplam 1,397 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber