Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Demirspor Süper Lig'e
03 Ağustos 2020 / 18:54
Adana Demirspor Süper Lig'e
Adana Demirspor, hak ettiği Süper Lig'e yükselmek için TFF'nin vereceği kararı bekliyor.

TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor, Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bir talepte bulunarak Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkartılmasını ve ligin 22 takımla oynanmasını önerdi.

İstanbulspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “21 takımla oynanması planlanan Süper Lig’in bu sezon TFF 1.Lig Play-Off finali oynayan Adana Demirspor ile 22 takıma yükseltilmesini, TFF 2.Lig Play-Off finali oynayan Manisa Futbol Kulübünün ise TFF 1.Lig’e yükseltilmesini talep ediyoruz” sözleri kullanıldı.

Sosyal medya kullanıcıları ise bu öneriye büyük bir destek geldi. #DemirsporSüperLige başlığı kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

Spor camiasınında büyük bir destek verdiği karar sonrası da resmi olmayan ilk açıklamaya göre TFF’ninde karara sıcak baktığı ve Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkabileceği öğrenildi. TFF Kulüpler Birliği ortak kararı neticesin de, 21 takımla oynanması planlanan Süper Lig sezonu’nun TFF 1.Lig Play-Off Finali oynayan Adana Demirspor’un katılımı ile 22 takıma yükseltilmesi kararı alınmış olup, önümüzdeki hafta resmi açıklama yapılması bekleniyor..

 

 

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber