Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İzgören:
25 Şubat 2020 / 11:45
İzgören: "Akıllı yönetici insanları dinlemeyi bilendir"
Yazar, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Türkiye'de eğitim sisteminde yaşanan sorunları aşmamız halinde diğer sorunların da aşılacağını söyledi.

Yazar, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Türkiye'de eğitim sisteminde yaşanan sorunları aşmamız halinde diğer sorunların da aşılacağını söyledi.


Ahmet Şerif İzgören, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İletişim ve Motivasyon" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

 

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde çoğunluğunu eğitimcilerin ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu dinleyicilere konuşan İzgören, iyi bir eğitimci olmanın, doğru iletişim kurmanın ve insanların motivasyonunu yüksek tutmanın ipuçlarını verdi. İzgören, "Akıllı yönetici insanları dinlemeyi bilendir. Bu ülkenin en büyük sorunu iyi bir eğitim sisteminin olmamasıdır. Bakanlık teknolojiye ayırdığı bütçeyi, öğretmen ve öğrencilere ayırsın bakın neler ortaya çıkacak. Eğitim sistemindeki sorunları aştığımız zaman göreceğiz ki diğer sorunlarımız da çözülmüş olacak. Bize lazım olan 4 önemli husus var. İş birliği yapabilme, eleştirel düşünce, ilişki yönetimi ve kreatif. Bunları başarabilirsek diğer eğitimi düzeltiriz. Eğitim düzelirse diğer sorunlarımız da düzelir" dedi.


Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer programın ardından bir teşekkür mesajı yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:


"Ahmet Şerif İzgören konferansımızı dün muhteşem hatıralarla tamamladık. Başta, konferansa katılan herkesin konferanstan memnuniyetle ayrılmasını sağlayan Ahmet Şerif İzgören'e, Adana'da yağan yoğun yağmura rağmen şehrin en kalabalık salonuna saatler öncesinden gelen, salonu dolduran, konferanstan sonra kitap imzalatmak için dakikalarca ayakta bekleyen Adanalılara, Adana Valiliğimize, İl Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Durgun'a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerime, Üniversite Şube Başkanımız Mehmet Benli'ye, emek sarf eden, çaba harcayan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."


Ahmet Şerif İzgören de Adana'da harika bir akşam yaşadığını, yoğun yağmura rağmen salonu dolduran binden fazla kişinin azim ve kararlılığına hayran kaldığını söyleyerek, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. - ADANA

 

Haber Yayın Tarihi: 25.02.2020 12:31 Kaynak: İHA

Bu haber toplam 1,493 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber