Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Seyhan'da 16 ayrı noktada iftar sofrası
14 Mart 2024 / 16:12
Seyhan'da 16 ayrı noktada iftar sofrası
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, 'Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir' dedi.

Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, 'Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir 'dedi.

 

Mübarek Ramazan ayı boyunca her zaman olduğu gibi Seyhanlı yurttaşlarla buluşmayı tercih eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 'Pınar Kapalı Semt Pazarı'mızda yurttaşlarımızla bu yılın ilk iftar sofrasında buluştuk, Mübarek Ramazan'ın paylaşım duygularını hep birlikte yaşadık. Allah tutulan tüm oruçları kabul, birliğimizi daim etsin' dedi.

 

İlahiler, semazen ve tiyatro gösterileri ilgi gördü

 

Pınar Mahallesi'ndeki iftar programında ilahiler okundu, semazen gösterileri ile çocuklara tiyatro sergilendi. Seyhan halkının büyük ilgi gösterdiği iftar programlarının belirlenen noktalarda Ramazan boyunca düzenleneceğini vurgulayan Başkan Akay, ' Mübarek Ramazan ayı boyunca, her zaman olduğu gibi değerli yurttaşlarımızla ortak duygular ile iftar sofralarımızda buluşacağız. Biz Seyhan halkıyla aşımızı, ekmeğimizi her zaman paylaştık. Bundan sonra da paylaşmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber