Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şefler Soner Çetin'e Tam Not Verdi
14 Mart 2024 / 16:49
Şefler Soner Çetin'e Tam Not Verdi
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Korolar Federasyonunu oluşturan koroların şefleri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Bülent Ecevit Kültür Sanat Parkında bulunan Adana Korolar Federasyonunu ziyaret eden Başkan Soner Çetin'i Korolar Federasyonu Başkanı Zafer Halaçoğlu, koro şefleri ve koro üyelerinden oluşan kalabalık bir müzisyenler topluluğu karşıladı.

Ziyaretten dolayı Başkan Soner Çetin'e teşekkür eden Adana Korolar Federasyonu Başkanı Zafer Halaçoğlu, 'Soner Çetin, sanata ve sanatçıya büyük destek veren bir belediye başkanı. Sanatsal faaliyetlerimizi gösterdiğimiz bu mekanı da bize kendisi tahsis etti. Sayın Başkanı sanatsal duyarlılığı için çok teşekkür ediyor, seçimlerde başarılar diliyoruz' diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de 10 yıl önce Çukurova'yı kültür sanat merkezi yapmak için yola çıktıklarını ve bu yolda önemli işlere imza attıklarını söyledi. Bundan sonra da her türlü sanatsal girişime elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini anlatan Başkan Soner Çetin, daha sonra söylediği şarkılarla müzisyenlerden tam not aldı. Adana'nın seçkin müzisyenlerinden oluşan koro Başkan Soner Çetin'e söylediği şarkılar da eşlik ederken ortaya renkli görüntüle çıktı.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber