Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP Adana’da Barut güven tazeledi
01 Ocak 2018 / 20:26
CHP Adana’da Barut güven tazeledi
CHP Adana İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Ayhan Barut, yeniden seçildi.

Seyhan Oteli'nde dün gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı ve Sedat Doğan'ın da aday olduğu genel kurulda delegelerin çoğunluğu blok listeye 'evet' deyince Sedat Doğan, adaylıktan çekildi. Ayhan Barut başkanlığındaki tek listenin oylandığı seçimde Barut, yeniden il başkanlığı görevine seçildi.


Seçimin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Ayhan Barut, birleştirici, bütünleştirici yönetim anlayışını kararlılıkla sürdüreceğini kaydetti. Barut, “Her birimizin uğrunda bedeller ödediği, özgürlük, demokrasi, hak, hukuk, adalet mücadelesini yerelde ve genelde iktidarla taçlandırma görevimizde başarıya ulaşmanın tek yolu, tüm kişisel kaygıları ve aramızdaki dargınlıkları sonlandırıp, birbirimize sımsıkı sarılmaktan, dargınlıkları, küskünlükleri sona erdirip birliği, bütünlüğü sağlamaktan geçiyor. Emeğin hak ettiği değere ulaşması için, özgürlüklerimiz için, Cumhuriyetimiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, yaşanabilir bir Türkiye, yaşanabilir bir Adana için bir ve beraber olmak zorundayız” dedi.

Barut'un yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:
"Gizem Akçam, Hasan Alkan, Sevgi Altınok, Kadriye Aşşık, Caner Aydar, Filiz Baykara, Adil Bayram, Mehmet Çelebi, Ahmet Dardağan, Ercan Ekici, Güngör Geçer, Halil Gül, Hacı Onur Güleçyüz, Şenis İl, Hıdır Kabalak, Ali Kantos, Hacı Karaaslan, Hatice Kartum Çubukçu, Emrah Kozay, Ekrem Kütük, Hacı Ali Mazlumoğlu, Tevfik Ongun, Ekin Özkök, Okay Sangün, Anıl Tanburoğlu, Metin Taştan, Perihan Temel, Hülya Tuluk, Halime Ünlü, Şahin Yeter.

Disiplen Kurulu'nda ise Ramazan Atikaslan, Erdal Biber, Öbet Doğramacı, Veli Ersoy, Levent Karaömerlioğlu, Fikret Özgök, Ümit Arif Özsoy, Tevhide Tekin ve Süleyman Yüce yer alıyor.
Bu haber toplam 1,558 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber