Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Annesinin Aracını Kundakladı
17 Mart 2025 / 07:54
Annesinin Aracını Kundakladı
Adana'da bir kişi, telefon görüşmesinde "Psikolojim bozuk" dedikten sonra annesine ait otomobili bezin dökerek ateşe verdi. Annesinin aracını kundaklayan şüpheli polisin çalışmasıyla belirlenip yakalandı.

Adana'da, psikolojik sorunlar yaşayan bir genç, telefonla annesiyle konuşmasının ardından annesine ait otomobili benzin dökerek ateşe verdi. Olayın ardından polis, şüpheliyi yakaladı.

Olay, dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.T.Ö. (21), annesi Ş.Ö. (46) ile telefonda görüşürken "Psikolojim bozuk" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Bir süre sonra A.T.Ö. eve gelerek annesine ait aracı kundakladı.

 

BENZİN DÖKÜLÜP ATEŞE VERİLDİĞİ BELİRLENDİ

 

Aracı saran alevler, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. Otomobilde yapılan incelemede aracın, benzin dökülüp ateşe verildiği belirlendi. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli A.T.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynak: Haberler.com

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber