Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adnan Oktar kimdir? Aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır?
13 Temmuz 2018 / 10:56
Adnan Oktar kimdir? Aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır?
Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar kimdir? Son dönemde yayınları büyük tepkiye neden ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Adnan Oktar aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Oktar'

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Adnan Oktarkimdir? Özellikle İsrail ile yakın ilişki içinde olduğu saptanan ve büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın gerçek yaşı kaçtır ve memleketi neredir? İşte Adnan Oktar'ın biyografisi ve hayatı...

ADNAN OKTAR KİMDİR?

 

1956 senesinin Şubat ayında dünyaya gelen Adnan Oktar Ankara'da doğmuştur. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir.  İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü’nde eğitim almaya başlamış bir süre sonra okuldan ayrılmıştır.

Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne giriş yapan Adnan Oktar bu okuluda yarım bırakmıştır. Mahlası Harun Yahya’dır. Bu isim ile kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar’a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, Budizm ve Komunizm bağlantılı şeytani bir öğretidir.

İnternet siteleri ve Televizyon aracılığı ile insanlara ulaşan Adnan Oktar’ın Hz. Muhammed’in soyundan gelenler anlamına gelen Seyyidilerden olduğu iddia etmektedir.

Son günlerde yaptığı yayınlarla büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın İsrail ile olan yakın ilişkisi gün yüzüne çıkmıştır.

Kedicikleri olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu operasyon sabaha karşı başladı.

Bu haber toplam 1,359 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber