Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adana’da kuraklık yönetim toplantısı
04 Şubat 2019 / 14:32
Adana’da kuraklık yönetim toplantısı
Adana’da, Seyhan, Ceyhan ve Asi Havzalarında Kuraklık Yönetim Planının Hazırlanması Projesi toplantısı yapıldı.

 İklim değişikliğinden olumuz olarak etkilenecek olan Adana’da, Seyhan, Ceyhan ve Asi Havzalarında Kuraklık Yönetim Planının Hazırlanması Projesi toplantısı yapıldı.


Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, kuraklığın üretim kaynaklarına ve sosyo-ekonomik hayata olumsuz etkilerinin azaltılması, havzadaki kısıtlı su kaynaklarının akılcı ve sürdürülebilir kullanımının sağlanması amacıyla, Türkiye'nin enerji ve tarımsal üretim açısından önemli olan ve iklim değişikliğinden olumsuz olarak etkileneceği öngörülen Seyhan, Ceyhan ve Asi Havzalarında Kuraklık Yönetim Planının Hazırlanması Projesi uygulandığını söyledi. 

Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, ”Bu kapsamda, Bakanlığımız Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, Taşkın ve Kuraklık Yönetim Dairesi Başkanı Maruf Aras, Ç.Ü. Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Çetin, Adana İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ile Bakanlık ve İl Müdürlüğü teknik elemanlarının da katılımıyla İl Müdürlüğü toplantı salonunda proje tanıtım toplantısı gerçekleştirilerek, konu ile ilgili yapılması planlanan işler görüşüldü ve bilgi alış-verişinde bulunuldu” dedi.
Bu haber toplam 521 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber