Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Babaannesini ve dedesini öldüresiye darbetti
15 Ekim 2023 / 16:42
Babaannesini ve dedesini öldüresiye darbetti
Adana?nın Seyhan ilçesinde 22 yaşındaki Serhat Oygur, babaannesi ve dedesini kürekle öldüresiye darbetti. Korkunç olay mahalledeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşlı çift hastaneye kaldırılırken, kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi 10019 sokakta dün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Serhat Oygur, bir süre önce cezaevinden çıktı ve ailesi kendisini kabul etmediği için babaannesi Redife (67) ile dedesi Hamed Emin (69) ile birlikte yaşamaya başladı.

 

"OĞLUM GİT İMZA AT" DEYİNCE TARTIŞMA BAŞLAMIŞ

 

Ancak dedesi ve babaannesine sürekli eziyet edip para isteyen gence dün babaannesi, "Oğlum denetimli serbestlik ile çıktın. Git imzanı at" dedi. Bunun üzerine deliye dönen Oygur, babaannesini evin içerisinde dövdü. Yaşlı kadın can havliyle kendini sokağa atıp eşinden yardım istedi. Bunun üzerine sokağa çıkan genç, elindeki bıçakla dedesini rehin alıp tekme atarak yaşlı adamı sokak ortasında dövdü. Yaşlı adam yaralı halde kaçıp kaçarak canını zor kurtardı.

 

KÜREKLE BABAANNESİNİ DÖVDÜ, DİŞLERİNİ KIRDI

 

Ardından babaannesini rehin alan genç, kürekle yaşlı kadının önce kaburgalarına vurup bayılttı. Daha sonra yaşlı kadını yerde sürükleyerek bahçeye götürdü ve burada yüzüne kürekle vurup dişlerini kırdı. Ardından elinde kürekle sokağa çıkan genç, komşularına da küfürler savurup olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

 

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

 

Tüm bu anlar mahalledeki bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

 

BABAANNENİN DURUMU KRİTİK

 

Gelen sağlık ekipleri yaşlı karı kocayı hastaneye kaldırırken, kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

 

TORUN YAKALANDI

 

Olay yerinden kaçan Serhat Oygur ise Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Oygur?un daha önce de annesini darp ettiği, ayrıca ?kasten yaralama? ve ?hırsızlık? gibi çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: Sondakika.com

Kaynak: İHA

 

 

 
 
Bu haber toplam 332 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber