Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Akaryakıt istasyonu çıkışında otomobil alev aldı: 3 yaralı, 1 koyun öldü
29 Ekim 2023 / 01:03
Akaryakıt istasyonu çıkışında otomobil alev aldı: 3 yaralı, 1 koyun öldü
Adana'nın Kozan ilçesinde bir akaryakıt istasyonu çıkışında meydana gelen olayda, otomobil alev aldı. Yangında 2 çocuk ve bir yetişkin yaralanırken, otomobilin bagajındaki bir koyun hayatını kaybetti.

ADANA'nın Kozan ilçesinde akaryakıt istasyonu çıkışında alev alan otomobildeki 2'si çocuk 3 kişi yaralandı; bagajdaki 1 koyun öldü, diğeri yaralandı.

 

Olay, öğle saatlerinde Kozan ilçesi Kozan- Feke yolu Sıralif mevkisinde meydana geldi. Mustafa Özkan (40) yönetimindeki 01 UY 285 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra hareket etti. Kısa bir süre sonra otomobil, istasyon çıkışında alev aldı. Çalışanlar alevlere müdahale ederken, ihbarla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında sürücü Özkan, oğlu Berat Özkan (9) ile yeğeni Ziya Can (10), yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla önce Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobilin bagajındaki 1 koyun öldü, diğeri yaralandı. Soruşturma başlatıldı. (DHA)

 

Kaynak: DHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber