Çok Okunanlar
Adana Özel
Adana'nın Seyhan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir dükkana girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde seyir halinde olan kum yüklü bir tır, yolda oluşan çukura düştü. Sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı ve tırda bulunan kum yola saçıldı.
Devlet Su İşleri Baraj İçi Tesisleri'ndeki kovanlarda üretilen narenciye balı için Adana'da hasat etkinliği düzenlendi. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, arıcılarla birlikte bal sağımı yaptı ve Adana'nın arıcılık potansiyelini vurguladı.
Yapılan denetimlerde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, modifiyeli araçlara ve motosiklet sürücülerine çeşitli cezalar uygulandı. Narkotik denetimlerinde ise uyuşturucu satıcısı ve hükümlü yakalandı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde yapılan turfanda soğan üretimi tarlalarda hasat başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, hasada katılarak bereketli bir sezon diledi.
Karaisalı Belediye Başkanı Şimşek, makam odasının kapısını söktü
Başkan Aydar, makamına oturmadan iş makinesinin başına geçip ilk icraatı için kepçeyi vurdu
Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)-ADANA'nın Feke ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan MHP'li Ahmet Sel, bu kez aday olmadı. Sel'in yerine MHP'den aday gösterilen damadı Ahmet Şener, yarışı kaybetti.
ADANA'nın Yüreğir ilçesinde 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkanı adayı olarak seçimi kazanan Ali Demirçalı, düzenlenen törenle görevi devraldı.
Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, 9 ilçenin belediye başkanları, milletvekilleri, siyasiler ve konuklar da katıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 25-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdikleri uygulamalar sonucunda 417 aranan şahsı yakaladı.
Adana?da Cumhuriyet Halk Partisi Mahalli İdareler Genel Seçimleri?nde resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 9 ilçeyi de kazandı.
Adana Özel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber