24 Nisan 2025

'DÜNYA ÇOCUKLARI' BU KARNAVALDA BULUŞACAK

Perşembe, 3 Nisan 2025

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan ve bu yıl 'Dünya Çocukları' temasıyla 4-13 Nisan'da Adana'da gerçekleştirilecek 13'üncü Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl çok zengin içeriğe sahip olacak.

Renkli kortejlerden müzik dolu konserlere, eğlenceli çocuk atölyelerinden alışveriş stantlarına kadar etkinlikler karnaval süresince M1 Adana AVM ziyaretçilerini bekleyecek. Bu çerçevede: Pırıltılı Yüz Boyama aktiviteleri, Bubble Show, Çocuk Atölyeleri, Mini Yarışmalar, Karnaval Milongası, Eğlenceli Parkurlar, Çocuk Tiyatroları, Harika Atölyeler, Mıchael Mahmut ile Zumba, Canlı müzik etkinlikleri, Gastronomi etkinlikleri, Maske Yapımı, Smoothie Bike, VR Lab gibi etkinlikler ziyaretçiler ile buluşacak.

 

arnaval Direktörü İlhami Günsel "Özellikle 'Dünya Çocukları' teması karnavalımızı bambaşka bir havaya büründürecektir. Karnaval her yıl olduğu gibi yine şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" derken, M1 Adana AVM Müdürü Kağan Cangil, "Merkezimizde toplumumuzun her kesimine yönelik olmak üzere birçok anlamlı ve özel etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Karnavalın önemli bir parçası olarak etkinliği renklendirmek ve daha çok insana ulaştırmak hedefimiz. Karnaval gününü büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

 

Haber: MURAT KARAMAN

Kaynak: Sabah.com.tr