Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Vali Demirtaş Saimbeyli'de
03 Ekim 2018 / 17:03
Vali Demirtaş Saimbeyli'de
Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki temaslarının ardından Saimbeyli ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, amaçlarının kentin ilçeleriyle birlikte kalkınması ve eğitimden sağlığa kadar geniş bir yelpazede tespit edilen sıkıntıların giderilmesi olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki temaslarının ardından Saimbeyli ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. 

İlk olarak Saimbeyli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Demirtaş, Kaymakam Cem Gümrükçü'den Saimbeyli’nin genel durumu ile gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında brifing aldı. 

Ziyareti sırasında, verdiği bilgiler ve gerçekleştirilen kamu hizmetlerinden dolayı Kaymakamı Gümrükçü'ye teşekkür eden Vali Demirtaş, tüm kaymakamlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. 

Vali Demirtaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının kentin ilçeleriyle birlikte kalkınması ve eğitimden sağlığa kadar geniş bir yelpazede tespit edilen sıkıntıların giderilmesi olduğunu kaydeden Vali Demirtaş, devletin de destekleriyle, Adana’nın tüm ilçelerinin kamu yatırımlarıyla buluşmasına, sahip olunan potansiyelin değerlendirilmesine, vatandaşların daha rahat, huzurlu ve refah içinde yaşamalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. 

Esnafla buluştu, taleplerini dinledi 
Vali Mahmut Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmasının ardından Saimbeyli esnafını işyerlerinde ziyaret etti. Esnafın hal ve hatırlarını sorarak, ‘bereketli kazançlar’ temennisinde bulunan Vali Demirtaş, esnafla sohbet etti ve taleplerini dinledi. 

Vali Demirtaş, muhtar, vatandaş ve esnafla daima diyalog halinde olmaya gösterdikleri özeni kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

“Şehit ailelerini koruyup gözetmeye devam edeceğiz’’ 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Saimbeyli ilçesinde şehit Uzman Çavuş Ali Çakar’ın ailesini ziyaret etti. 

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ali Çakar’ın anne ve babasıyla sohbet eden Vali Demirtaş, ziyaretleri vesilesiyle vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilediğini belirtti. 
Binbir emekle yetiştirdikleri evlatlarını “vatan sağ olsun” diyecek kadar büyük vakarla, vatan için toprağa veren şehit ailelerini, şehitlerin birer emaneti bildiklerini dile getiren Vali Demirtaş, "Devlet ve millet olarak şehitlerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuz bilinciyle onların değerli ailelerini koruyup gözetmeye devam edeceğiz" dedi.

Vali Demirtaş daha sonra Şehit Ali Çakar Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulunarak okulun genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, "Okulumuz sayesinde şehidimizin adını geleceğe taşıyacağız. Mertebelerin en yücesine erişmiş şehitlerimiz milletimizin hafızasında daima canlı kalacaktır" şeklinde konuştu.

Özverili çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Vali Demirtaş, okulda eğitim gören öğrencilere de başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennisinde bulundu.
 

 

Bu haber toplam 861 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber