Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Vali Demirtaş pazarcılarla bir araya geldi
20 Mart 2018 / 14:15
Vali Demirtaş pazarcılarla bir araya geldi
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kahvaltı etkinliğinde, pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

 Adana Valisi Mahmut Demirtaş, pazarcıların sektörel gelişimini çağa uygun şekilde ilerletmek için kendisine ilettiği konuların takipçisi olacağını söyledi.


Vali Demirtaş, 15-21 Mart tarihleri arasında kutlanan Tüketici Haftası etkinlikleri kapsamında Ticaret İl Müdürlüğü ve Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası tarafından organize edilen kahvaltı etkinliğinde, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. 
Kahvaltıda pazarcı esnafı ile sohbet eden ve onların kendisine ilettiği talep ve beklentileri dinleyen Vali Demirtaş, taze ve kaliteli ürünlerin vatandaşlara ulaştırılmasında büyük gayretler gösteren pazarcı esnafının ülkenin önemli esnaf gruplarından biri olduğunu, pazarcıların sektörel gelişimini çağa uygun şekilde ilerletmek için kendisine iletilen konuların takipçisi olacağını dile getirdi. 

Tüm vatandaşların Tüketici Haftası’nı kutladığını da belirten Vali Demirtaş, devletin tüketicinin sağlık ve güvenliği ile ekonomik çıkarlarını korumak, tüketicilerin mağdur edilmesinin önüne geçmek için her türlü tedbiri aldığını vurguladı. 

Kahvaltı programı, Vali Mahmut Demirtaş’ın pazarı dolaşması ve pazarcı esnafına hayırlı ve bol kazançlar temennisini iletmesinin ardından sona erdi. 

Vali Mahmut Demirtaş’ın pazar ziyaretine Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ve Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay da eşlik etti.
Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber