Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ümraniyespor: 2 - Adanaspor: 1
18 Ağustos 2018 / 17:39
Ümraniyespor: 2 - Adanaspor: 1
Ümraniyespor, sahasında karşı karşıya geldiği Adanaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşı karşıya geldiği Adanaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Ligin ilk haftasında Elazığspor ile 1-1 berabera kalan Adanaspor yeni sezonda galibiyetle tanışamadı. 

Maçtan dakikalar 
29. dakikada ceza sahası sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Recep Aydın’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0 
33. dakikada Ümraniyespor penaltı kazandı. Kırmızı-beyazlı ekibin penaltı atışında Leandrinho’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0 
90+2. dakikada sol taraftan Emircan’ın pasında Timur’un sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Karacic kornere çeldi. 
90+4. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Ahmet Dereli’nin ortasında arka direkte Fecsezin’in düzeltip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-1 

Stat: Ümraniye Belediyesi 
Hakemler: Özgüç Türkalp xx, İlker Takpak xx, Kamil Çetin xx 


Ümraniyespor: Burak Öğür xx, Oğuz Ceylan xx, Merthan Açıl xx, Appindangoye xx, Mucahit Albayrak xx, Serkan Göksu xx (Muhammed Gönülaçar dk. 88 ?), Timur Temeltaş xx, Emircan Altıntaş xx, Recep Aydın xx, Dialiba xx (Vasiligioannis dk. 83 ?), Leandrinho xx (Atabey Çiçek dk. 58 x) 
Yedekler: Metin, Alaattin Okumuş, Tarık Tekdal 
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir 

Adanaspor: Karacic, Berkan Yıldırım, Veli Kızılkaya, Renan Diniz (Emre Can Coşkun dk. 22 x), Göksu Alhas, Hakan Barış, Kenan Karışık (Ahmet Dereli dk. 46 x), Abdulkadir Özdemir, Gökhan Sazdağı (Andaç Güleryüz dk. 81 ?), Bumba, Feczesin 
Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Özkan Taştemur, Yüksel Şişman, Erhan Keleş 
Teknik Direktör: Cihat Arslan 

Goller: Recep Aydın (dk. 29), Leandrinho (dk. 33 pen.) (Ümraniyespor), Fecsezin (90+4) (Adanaspor) 
Sarı kartlar: Gökhan Sazdağı, Abdulkadir Özdemir, Bumba, Hakan Barış, Veli Kızılkaya (Adanaspor), Merthan Açıl, Appindangoye, Recep Aydın, (Ümraniyespor)
 
Cihat Arslan: “25 ile 45. dakikalar arasında oyundan uzaklaştık” 
Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 3 puan hedefiyle geldiklerini fakat maçın 25-45. Dakikaları arasında oyundan uzaklaştıklarını ifade etti. 

Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam, Ümraniyespor karşısında 3 puan hedeflediklerini aktararak, “Önemli bir takım kurulu düzeni olan bir takım. Biz de çok değişkenlik gösterdik. Gelirken 3 puan hedefledik. Maçın başında iyiydik 25. dakikaya kadar maçı götürdük ama 25 - 45 arasında oyundan uzaklaştık. Diniz’in sakatlığı geldi. O arada maçı kaybettik. Sonraki bölümlerde kazanabilecek hamlelerimiz ve pozisyonlarımız oldu. Değerlendiremeyince maç sonu bir pozisyonu gole çevirdik. Sonra da bir hamle daha yapmaya vaktimiz kalmadı” şeklinde konuştu. 

“Ahmet Dereli’nin pozisyonunu bir kez daha izlemek lazım” 
Arslan, Ahmet Dereli’nin yerde kaldığı pozisyon ile alakalı olarak, “Pozisyonu bir daha izlemek lazım. Ben haksızsam ben özür dilerim biz haklıysak hocanın da özür dilemesini bekliyorum. İnşallah Özgüç hoca haklıdır. Elimizde çok iyi oyuncular var. Onları da sahaya sürdüğümüzde başarılı olacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.
Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber