Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Uçaklar Atatürk Havalimanı'na inemiyor!
25 Mayıs 2018 / 11:36
Uçaklar Atatürk Havalimanı'na inemiyor!
Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri elektrik yüklü bulutlar nedeniyle olumsuz etkileniyor.

Pilotlar CB bulutlarına yakalanmamak adına iniş yaklaşmalarını CB bulutlarına göre belirlendi. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.

Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Bugünden itibaren Marmara, Ege, Doğu Anadolu'nun doğusu, Zonguldak, Bartın, Artvin’de etkisi altına alacak yağışlı hava tüm yurdu saracak.

Atatürk Havalimanı'nda uçak seferlerinde aksamalar yaşanıyor. Elektrik yüklü bulutlar nedeniyle olumsuz yönde etkilenen uçakların pilotları CB bulutlarına yakalanmamak için inişlerini bu bulutlara göre belirledi. İniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uçuş trafiğini olumsuz etkiliyor. 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlar nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inecek uçaklar havada tur atıyor. 

Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri elektrik yüklü bulutlar nedeniyle olumsuz etkileniyor. CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlara yakalanmak istemeyen pilotlar iniş için yaklaşma yapamayınca havada tur atmak zorunda kalıyor. Uçakların iniş yaklaşma rotalarında ve iniş pistinde de değişiklik yapıldı. Pilotlar CB bulutlarına yakalanmamak adına iniş yaklaşmalarını CB bulutlarına göre belirlendi. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.HABERTÜRK

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber