Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Türkiye kahramanlarını son yolculuğuna uğurladı!
12 Şubat 2019 / 14:55
Türkiye kahramanlarını son yolculuğuna uğurladı!
Dün Çekmeköy'de düşen helikopterde şehit olan 4 asker için bugün askeri tören düzenlendi. Askerlerin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

ün akşam saatlerinde İstanbul Çekmeköy'de UH-1 tipi bir askeri helikopter düşmüş ve kazada dört asker şehit düşmüştü.

 

AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Konuyla ilgili ise Milli Savunma Bakanlığı yazılı bir açıklama yapmış ve, "İstanbul dördüncü Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopterimiz, henüz bilinmeyen bir nedenle Çekmeköy'de kaza kırıma uğramıştır. Kazada dört kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer vermişti.

SABAH SAATLERİNDE ENKAZ ÇALIŞMALARI YAPILDI

Yaşanan kaza sonrası itfaiye, polis ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne ait ekipler enkaz çalışmalarına sabah saatlerinde devam etti. Enkaz sonrası Ankara’dan gelen kaza kırım ekiplerinin incelemesinin ardından, helikopter kaldırılacak.

ŞEHİTLERİN YAKINLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Gün içerisinde ise şehit olan askerler için askeri tören düzenlendi. Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Ümit Özerli, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar için askeri tören düzenlendi. Şehitlerin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

KAYNAK: AA
Bu haber toplam 1,716 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber