Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tarım işçilerinin çadırları dezenfekte edildi
01 Nisan 2020 / 18:13
Tarım işçilerinin çadırları dezenfekte edildi
Adana'nın Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadırlarda dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

Adana'nın Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadırlarda dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, iki ilçedeki Türk ve Suriyeli tarım işçilerine koronavirüsten korunma ile hijyen ve genel sağlıkla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Türkçe'nin yanı sıra Suriyeliler için de Arapça olarak hazırlanan broşürler, çadırlarda yaşayan tarım işçilerine dağıtıldı.

Bilgilendirme çalışmasının ardından tarım işçilerinin çadırları dezenfekte edildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin her noktasında koronavirüs ile ilgili alınan tedbirleri uygulamak için azami gayret gösterdiklerini belirtti.

Amaçlarının tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürerek en kısa sürede toplum sağlığını garanti altına almak olduğunu aktaran Demirtaş, bunun için canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Demirtaş, vatandaşlardan beklentilerinin uyarıları dikkate alarak, kurallara koşulsuz riayet etmeleri olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Kaynak : Sondakika.com

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber