Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tabureli, Silahlı Kavgaya 3 Tutuklama
04 Şubat 2019 / 14:57
Tabureli, Silahlı Kavgaya 3 Tutuklama
Tabureli, silahlı kavgaya 3 tutuklamaAdana'da birbirlerine bıçak, tabanca ve taburelerle saldıran iki grup arasında çıkan kavga, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Adana'da birbirlerine bıçak, tabanca ve taburelerle saldıran iki grup arasında çıkan kavga, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay sonrası gözaltına alınanlardan 3 kişi tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde 1 Şubat'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre kahvehane önünde Adil Ç. ile Ömer ve Feyyaz D. bir gün önce küfürleşti. Bir gün sonra tekrar karşılaşan taraflar birbirleriyle kavga etmeye başladı. Taraflardan Buluthan D. aldığı ahşap tabureyi Adil Ç.'nin kafasına vururken, bir kişi de yaklaşık 1 metrelik yükseklikten aşağı atıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Taburelerle birbirlerine saldıran iki grup arasındaki kavgada Feyyaz D. bıçak çekip saldırırken, bir başka şahıs da silahını ateşledi. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Başından yaralanan Adil Ç., olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olaydan kısa bir süre sonra Ömer, Feyyaz, Tolgahan ve Buluthan D. yakalandı. Buluthan D.'nin üzerinden kuru sıkı, Tolgahan D.'nin üzerinden ise ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebiyle sevk edilen şüphelilerden Ömer D. adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 3 şüpheli ise cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 1,630 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Hülya / 20 Ağustos 2020 Perşembe 11:34
Bizi bu adamlar dolandırdı canımızı yaktılar 65tlmizi yediler adanada tanıyan varsa bize burdan mj atsınlar arıyoruz
66 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber