Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Soygun değil hasım kurşunuymuş
03 Eylül 2018 / 14:34
Soygun değil hasım kurşunuymuş
Adana'da sabah saatlerinde kuyumcuya tabanca ve pompalı tüfekle ateş eden şahısların ...

Adana'da sabah saatlerinde kuyumcuya tabanca ve pompalı tüfekle ateş eden şahısların soygun girişimi yapmak için değil, kuyumcu ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu için ateş ettiği ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Barbaros Mahallesi, Eminağa Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanına sabah saatlerinde gelen ve yüzleri maskeli iki kişi kuyumcuya ateş edip daha sonra da kaçtı. Yüzleri maskeli olduğu için olayın önce soygun girişimi olduğu değerlendirildi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayişi Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayın hemen ardından yaptığı çalışmada saldırganların kuyumcuyu soymaya gelmediklerini, kuyumcu sahibi ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu için dükkana gelip ateş açtığını saptadı. Zanlıların olayda kullandığı plakasız araç ise Barbaros Mahallesi'nde ara sokaklarda ele geçirildi. 

Polis şimdi zanlıları yakalamak için belirlediği adreslere şok baskınlar düzenliyor. Olayda kuyumcunun kardeşi Duran Altunkaynak yaralanmıştı.
Bu haber toplam 707 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber