Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sinan Tanyıldız'ın İsmi Seyhan'da Yaşatılacak
03 Ağustos 2018 / 13:43
Sinan Tanyıldız'ın İsmi Seyhan'da Yaşatılacak
Adana’da uzun süre görev yapan ve Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Müdürü iken vefat eden Gazeteci Sinan Tanyıldız’ın ismi, Seyhan Belediyesi tarafından Reşatbey Mahallesi’nde bir sokağa verildi.
Adana'da uzun süre görev yapan ve Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Müdürü iken vefat eden Gazeteci Sinan Tanyıldız'ın ismi, Seyhan Belediyesi tarafından Reşatbey Mahallesi'nde bir sokağa verildi.
 
Seyhan Belediye Meclisi Ağustos ayı meclis oturumlarının 2'ncisi Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetiminde gerçekleştirildi. Oturumda bazı sokakların isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili daha önce gündeme gelen ve komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşüldü. Geçtiğimiz Mayıs ayında yaşamını yitiren Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Müdürü Gazeteci Sinan Tanyıldız'ın isimi Reşatbey Mahallesi'nde Atatürk Caddesi'nden başlayıp Ordu Caddesi üzerinde biten 62003 numaralı sokağın ismi, "Gazeteci Sinan Tanyıldız Sokağı" olarak değiştirildi.
 
Oturumda ayrıca vefat eden Judo Antrenörü Dr. Selim Yılmaz'ın da ismi Raşatbey Mahallesi'nde bir sokağa verilirken hayırsever Hacı Nazım Turgut'un isminin de yeni yapılacak olan bir parka verilmesi kararlaştırıldı.
Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber