Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sıcaklığın 47 dereceyi gösterdiği Adana'da tehlikeli serinlik
29 Mayıs 2019 / 16:11
Sıcaklığın 47 dereceyi gösterdiği Adana'da tehlikeli serinlik
Adana'da termometreler 47 dereceyi gösterirken, gençlerin ve çocukların tehlikeye aldırış etmeden Seyhan Nehri ve sulama kanallarında serinlemeye çalıştıkları görüldü.


Aşırı sıcakların yaşandığı kentte, termometreler bugün öğle saatlerinde 47 dereceyi gösterdi. Gençler ve çocuklar Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanallarına ve Seyhan Nehri'ne girerek serinlemeye çalıştı. Kıyıdaki korkulukların üzerine çıkan çocuklar, boğulma tehlikesine aldırış etmeden Seyhan Nehri'ne atlayıp yüzdü. Yaşları 13 ile 17 arasında değişen çocuklar, yüzme bildikleri için korkmadıklarını dile getirdi. Çocuklar Kendimizi bildik bileli Seyhan Nehri'nde yüzüyoruz. Yüzmeyi de burada öğrendik dedi.
BİR GÜN ARAYLA 2 ÇOCUK BOĞULMUŞTU
Yüreğir ilçesindeki Gökçeli Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü serinlemek için Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına giren İsa Boğa (16), boğulmuştu. Bir gün sonra da Levent Mahallesi'nde kanala giren Üzeyir Tamer'in (12), Ali Hocalı Mahallesi'ndeki Yüreğir Hidroelektrik Santralikapaklarında cesedi bulunmuştu.

Kaynak: DHA

Bu haber toplam 743 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber