Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit kardeşini bıçaklayan zanlı tutuklandı
12 Eylül 2019 / 14:05
Şehit kardeşini bıçaklayan zanlı tutuklandı
Adana'da kız meselesi yüzünden kavga ettiği şehit kardeşini bıçaklayıp ağır yaralayan zanlı tutuklandı

Adana'da kız meselesi yüzünden kavga ettiği şehit kardeşini bıçaklayıp ağır yaralayan zanlı, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesi Şehitler Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, 18 Şubat 2016 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın Diyarbakır-Lice karayolunda önceden döşenen bombanın askerin geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Fatih Yeniay'ın kardeşi Şeyhmus Yeniay (24) ile Velat Ç. kız meselesi yüzünden 28 Mayıs günü tartıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Velat Ç. bıçakla Yeniay'ı yaraladı. Velat Ç. olay yerinden kaçarken 4 yerinden bıçaklanan Yeniay vatandaşların çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Şehit kardeşi ağır yaralanıp hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının peşine düştü. Zanlı kaçıp izini kaybettirdi ancak polis, zanlıyı yakalamak için çok sayıda adrese baskın yaptı. Aylarca kaçmış olabileceği güzergahtaki güvenlik kameraları saniye saniye izlendi ve sonunda zanlının Çukurova ilçesinde bir evde saklandığını tespit edip 10 Eylül günü baskın düzenleyerek yakaladı.

Zanlının, sorgusunda Şeyhmus Yeniay'ın eski sevgilisinin kendisinin nişanlısı olduğunu, Yeniay'ın bu kızı rahatsız etmesi yüzünden onu yaraladığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Bu arada ağır yaralı olan Yeniay'ın hayati tehlikeyi atlatıp hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.
Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber