Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Sağanak yağış su baskınlarına yol açtı
26 Aralık 2018 / 15:34
Sağanak yağış su baskınlarına yol açtı
Adana'da dün akşam saatlerinden beri etkisini sürdüren sağanak yağış, su baskınlarına sebep oldu.

Adana'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece saatlerinde sağanağa döndü. Yoğun yağış nedeniyle araçlar trafikte zaman zaman zor anlar yaşarken, bazı evleri de su bastı. Kentin bazı bölgelerinde su birikintileri oluşmasına da yol açan yağışın, akşama kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.


Merkez Çukurova ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde ise bir apartmanın otoparkı sular altında kaldı. Apartmanda yönetici olan Doğan Bozkurt, “Dün geceden beri yağan yağmur sonrası 16 katlı binamızın otoparkını su bastı. İçeride bulunan bütün elektrik panoları sular altında kaldı” dedi. 

Apartman sakini Murat Bozkurt ise binaya yeni taşındıklarını belirterek, “Bu su baskını bu sene 3 kez meydana geldi. Burası arabalarımızı koyduğumuz garaj. Buranın derinliği en az 3-4 metre bu sıkıntıyı devamlı yaşıyoruz. Otoparkta şu an komşularımızın motosikletleri var. Hepsi sular altında kaldı” diye konuştu.
 
Şehrin pek çok yerinden benzer haberler gelmeye devam ediyor. Bazı mahallelerde sokaklar nehre dönerken işlerine gitmek isteyen vatandaşlar ve okullarına gitmeye çalışan öğrenciler büyük mağduriyet yaşadı.
 
Bazı bölgelerde otobüs güzergahlarında su baskınları olduğu için otobüslerin hat değiştirmesi nedeni ile işlerine ve okullarına gitmek için yağmur altında bekleyen vatandaşlarda mağdur oldu.
Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber