Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Posta kutusunda silah kaçakçılığı
07 Eylül 2018 / 15:35
Posta kutusunda silah kaçakçılığı
Adana'da, sosyal paylaşım sitesinden anlaştığı kişilere sattığı kaçak silahları apartmanın posta kutusuna ...

Adana'da, sosyal paylaşım sitesinden anlaştığı kişilere sattığı kaçak silahları apartmanın posta kutusuna koyan kişi ile ona yardım eden iki kişi yakalandı. Posta kutusu ve zanlıların evlerinde 16 tabanca 2 pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekipler Amirliğinde görevli yunus ekipleri, merkez Seyhan ilçesi, Ulu Cami Mahallesi, Kızılay Caddesi'nde uygulama başlattı. Polisin uygulamasını gören ve elinde poşet olan bir kişi kaçmaya başladı. Polis peşinden koştuğu şahsı girdiği apartmanın damında yakaladı. 

Zanlının kaçarken apartmanın girişindeki posta kutusuna bir şey sakladığını gören polis şahsı yakaladıktan sonra posta kutusunda yaptığı aramada 3 tabanca buldu.

Zanlının adının Fatih P. olduğunu belirleyen polis bulduğu tabancalarla birlikte şahsı Gasp Büro Amirliğine götürdü. Burada sorgulanan zanlı İlkay K. ve Şahin Can Ç.'nin isimlerini verdi. Polis bu üç ismin evlerinde de arama kararı aldı. 
Kararın ardından evlere yapılan baskında posta kutusu ve evlerde toplam 16 tabanca, 2 pompalı tüfek, silah yapımında kullanılan malzeme, çok sayıda mermi ele geçirildi. 

Polis yaptığı araştırmada ise şahısların silahları nasıl sattığını da ortaya çıkardı. Fatih P.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan iletişime geçtiği şahıslara yaptığı silahları sattığı saptandı. Ayrıca zanlının Facebook'tan anlaştığı kişilerle temizlik yaptığı apartmanda buluşup burada tabancaları posta kutusuna koyup, paraları da oradan aldığı belirlendi. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuklandı.
Bu haber toplam 845 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber