Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Polis ve Askerden Afrin'deki Mehmetçiğe Kan Bağışı
01 Şubat 2018 / 20:30
Polis ve Askerden Afrin'deki Mehmetçiğe Kan Bağışı
Adana’da polis ve askerler ile gönüllü kan bağışçıları, Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı ve Adana Valiliğinin öncülüğünde 'Kahraman Olmak Kanımızda Var' kan bağışı etkinliği düzenledi. Adnan Menderes Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, burada yaptığı konuşmada, "Afrin'deki hain girişime Mehmetçiğimiz milletimizin ferasetiyle, gücüyle, duasıyla Zeytin Dalı Harekatı yapıyor. Biz de burada her türlü desteğimizle duamızla onların yanındayız millet olarak. Bugün kan dökülen dünyada sizler kan bağışı yaparak erdemli bir davranışa ev sahipliği yapıyorsunuz. İyiliği bulaştıracağız" diye konuştu.

"Kan ihtiyacını karşılamak istiyoruz"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, "Afrin'de kahraman ordumuz çok ciddi anlamda mücadele veriyor. Biz de bu mücadeleye nasıl katkıda bulunabiliriz, kan ihtiyacı olduğu zaman nasıl oraya koşa koşa gidebiliriz ve bu ihtiyaçları nasıl giderebiliriz. Bunu çok rahat bir şekilde organize edip bu kan ihtiyacını karşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Vali Demirtaş, protokol mensuplarıyla birlikte kan bağışçılarını ziyaret edip aşure dağıttı. 'Kahraman Olmak Kanımızda Var' kan bağışı kampanyası kapsamında çok sayıda asker ve polis Afrin'de görev yapan Mehmetçik için kan bağışında bulundu.

"Sıramızı bekliyoruz"

Kan bağışı yapan Uzman Jandarma Bedri Aktar da, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden aslanlara selam olsun. Onların yanında olduğumuzu, sadece kanımızla değil, canımızla da onların yanında olduğumuzu bilsinler. Sıramızı bekliyoruz. Görev verildiği taktirde oraya gidip vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele edeceğiz. Her zaman için varız. Dünya var oldukça da millet olarak var olacağız" şeklinde konuştu.

Kan bağışı ekinliği akşam 18.00'a kadar devam edecek.

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber