Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Özköylü'den Adanaspor değerlendirmesi
08 Şubat 2018 / 23:23
Özköylü'den Adanaspor değerlendirmesi
Osman Özköylü, Adanaspor\'un bu ligin tartışmasız en iyi takımlarından birisi olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Adanaspor'un bu ligin tartışmasız en iyi takımlarından birisi olduğunu söyledi.


Özköylü, 12 Şubat Pazartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynayacakları Gazişehir Gaziantepspor Futbol Kulübü maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Kendi sahalarında hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Teknik Direktör Osman Özköylü, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor karşısında etkili ve baskılı bir futbol oynadık. 8-9 tane net pozisyonumuz var. Verilmeyen çok net bir penaltımız var. Bir çok neden var. Ama biz bunlara sığınmıyoruz. Bizim düşüncemiz sahada bize karşı olan bütün olumsuz faktörleri yenmek. Her hafta performansını arttıran bir Adanaspor var. Adanaspor takımı bu ligin tartışmasız en iyi takımları arasındadır. Bu durumu ne yapıp edip düzelteceğiz ve artık çıkışa geçeceğiz. Sahamızda Gazişehir ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Taraftarımızın bu önemli maçta bizi asla yalnız bırakmamalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz. Ben bu oyuncu grubuna güveniyorum ve inanıyorum. Gazişehir karşılaşmasında sakatımız yok. Bekir Yılmaz sarı kart cezalısı olduğu için bu hafta oynayamayacak” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber