Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öz çekim yapmak isterken boğuluyordu
03 Ocak 2018 / 08:07
Öz çekim yapmak isterken boğuluyordu
Seyhan Nehri'ne girerek öz çekim yapmak isteyen bir kişi, kapaklar açılınca boğulma tehlikesi atlattı

Adana'da baraj kapakları kapandığı için suyu çekilen Seyhan Nehri'ne girerek öz çekim yapmak isteyen şahıs, kapaklar açılınca boğulma tehlikesi atlattı. 


Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde İbrahim Çakmak, baraj kapakları kapatıldığı için suyu çekilen Seyhan Nehri'ne girerek fotoğraf çektirmek istedi. 

Çakmak, nehrin içinde kayalara basarak ilerleyip öz çekim yaptı. Ancak baraj kapaklarının açılması ile bir anda nehir su ile dolmaya başlayınca Çakmak paniğe kapıldı. Bu arada çevredeki vatandaşlar da polis ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen polis, kapakları açan görevliyi uyararak, diğer kapakların açılmamasını ve açılan kapağın da kapatılmasını istedi. Çakmak, güçlükle taşların üzerine basarak karaya çıktı. 
Karaya çıkınca görevlilere tepki gösteren İbrahim Çakmak, "Neden uyarmıyorsunuz, burada insanlar su olmadığı için ailesiyle nehre iniyor. İnsan bir uyarır, sonra kapakları açar" dedi.

Görevli ise daha önce siren çaldığını ancak son zamanlarda bu sistemin kaldırıldığını söyledi. Çakmak, olay yerinden hızlıca ayrıldı.
Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber