Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Osmanlıspor: 1 - Adana Demirspor: 0
10 Ekim 2018 / 10:51
Osmanlıspor: 1 - Adana Demirspor: 0
Spor Toto 1. Lig’in 8. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, deplasmanda Osmanlıspor’a 1-0 yenildi.

Osmanlıspor: 1 - Adana Demirspor: 0 
Spor Toto 1. Lig’in 8. hafta mücadelesinde evinde Adana Demirspor’u ağırlayan Osmanlıspor, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.


Bu sezon sahasında ilk galibiyetini alan Osmanlıspor, puanını 12'ye çıkardı. Ligde 5 maç sonra kaybeden Adana Demirspor ise 16 puanda kaldı.
Ayrıca, Batman'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan askerler için karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulundu. Adana Demirsporlu futbolcular, seremoniye ay-yıldızlı tişörtle çıktı.

Stat: Osmanlı 
Hakemler: Abdulkadir Bitigen xx, Mehmet Metin xx, Selahattin Altay xx 
Osmanlıspor: Eyüp Türkaslan xx, Caner Arıcı xx, Tugay Kacar xxx, Eric Mbu xx, Burhan Eşer xx (Beykan dk. 73 Şimşek x), Hasan Kılıç xx (Sinan Kurt dk. 77 x), Muhammed Bayır xx, Numan Çürüksu xx, Lembi xx (Ndiaye dk. 86 ?), Anıl Karaer xx, Magaye Gueye xx 
Yedekler: Abdulaziz Demircan, Furkan Özçal, Oğuzhan Erdoğan, Caner Öztürk 
Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay 

Adana Demirspor: Çağlar Akbaba xx, Galip Güzel xx, Traore xx (Batuhan Karadeniz dk. 85 ?), Berk Yıldız xx (Orkan Çınar dk. 68 xx), Pote xx, Herve Kage xx, Mitroviç xx, Hakan Bilgiç xx, İsmail Konuk xx, Orhan Taşdelen xx, Erdal Öztürk xx (Kosecki dk. 58 xx) 
Yedekler: Sabri Fener, Tayyib Talha Sanuç, Emre Nefiz, Murat Akın 
Teknik Direktör: Hakan Kutlu 

Gol: Tugay Kacar (dk. 54) (Osmanlıspor) 
Sarı kartlar: Muhammed Bayır (Osmanlıspor), Hakan Bilgiç, Erdal Öztürk, Galip Güzel, Orkan Çınar, Batuhan Karadeniz (Adana Demirspor)
 
Hakan Kutlu: “Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı ve biz hata yaptık, biz kaybettik” 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından, “Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı ve biz hata yaptık, biz kaybettik” dedi.
 
Maç sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Öncelikle çok üzgünüz. Üç haftadır kazanan bir takım vardı ve buraya da kazanmak için gelmiştik. Maçın sonucunda mağlup olan takımız. Ama maçın geneline bakıldığında aslında kazanamasak da en kötü bir puanla ayrılabileceğimiz bir maçtı. Pozisyonsuz geçen maçta, çıkarken kaybettiğimiz bir toptan dolayı 1-0 mağlup duruma düştük. Daha sonra oyun üstünlüğünü sağlasak da golü bulamadık. İki takımın da pozisyonu yoktu. Osmanlıspor da çok güçlü bir takım. İki takım içinde durgun bir maçtı. Golden sonra biraz daha girişimler yaptık ama golle sonuçlandıramadık. Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı ve biz hata yaptık, biz kaybettik” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber