Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Osmanlı Ocakları Adana il teşkilat toplantısı yapıldı
08 Eylül 2020 / 15:40
Osmanlı Ocakları Adana il teşkilat toplantısı yapıldı
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Adana İl Başkanı Yasin Demirdüzen ile birlikte gerçekleştirdiği il teşkilat toplantısının ardından il yönetim kurulunu belirledi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir CanpolatAdana İl Başkanı Yasin Demirdüzen ile birlikte gerçekleştirdiği il teşkilat toplantısının ardından il yönetim kurulunu belirledi. Canpolat, Osmanlı kültürünü ve medeniyetini yaşayıp yaşatmak için kurulmuş Osmanlı Ocakları'nın her alanda olduğu gibi Adana'da da faaliyetlerinin yürütüldüğünü söyledi.

Kadir Canpolat, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada yeni süreçte teşkilatların gözden geçirilerek yeni atamaların yapıldığını bildirdi. Karaisalı Osmanlı Ocakları İlçe Başkanlığına Hasan Aygün'ün atandığını duyuran Canpolat, ilçe başkanına başarılar dileyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizim Cumhuriyetin değerlerinde göz bebeğimizdir. Osmanlı medeniyeti de bizim ecdadımızın mirasıdır, kültürüdür. Biz Cumhuriyetin değerlerinde ecdadımızın izini sürmeye devam edeceğiz. Adana Osmanlı Ocakları diğer il başkanlıklarımız gibi tüm ilçelerde yapılanmaya devam edecektir. Diğer ilçe başkanlıklarımıza atanmak isteyen, görev isteyen Osmanlı torunları Adana il başkanımız Yasin Demirdüzen'e bizzat müracaat etmeleri gerekir. Hamdolsun görüyoruz ki, teşkilatımıza ilgi her geçen gün artmaktadır. Bizler de teşkilatlarımızı bu yeni şartlara göre hazırlıyoruz. Başkanımız Hasan Aygün kardeşimizi görevinden dolayı tebrik edip, başarılar diliyorum." 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika

Bu haber toplam 857 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber