Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Örgüt Elebaşı Zırhlı Araç Kullanıyormuş
15 Eylül 2018 / 14:59
Örgüt Elebaşı Zırhlı Araç Kullanıyormuş
Adana’da 2 ayrı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt elebaşı olduğu iddiasıyla tutuklanan şüphelinin, hasımlarından gelebilecek saldırılara karşı zırhlı araç kullandığı belirlendi.

Adana'da 2 ayrı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt elebaşı olduğu iddiasıyla tutuklanan şüphelinin, hasımlarından gelebilecek saldırılara karşı zırhlı araç kullandığı belirlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin iki ayrı ailenin oluşturduğu organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, bir depoda yakalanan suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen ve tutuklanan M.A'nın, hasımlarından gelebilecek saldırılara karşı zırhlı araç kullandığı tespit edildi.

6 Mart'ta 550 polisle şafak vakti düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve "çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen biri kadın 22 kişiden 5'i tutuklanmış, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Zanlıların, Doğankent Mahallesi'nde yaşayan bazı kişilerin tapulu tarlalarını almak için tefecilik yöntemiyle kendilerine borçlandırdığı, bazılarını da tehdit ederek arazileri kendi üzerilerine geçirdikleri iddia edilmişti.

Ekipler, örgüt elebaşı olarak aranan firari M.A'yı önceki gün SolaklıMahallesi'ndeki bir depoda yakalamış ve şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber